Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποκλειστικό: Πέννυ Καραγκούνη φύλαγε για το φινάλε ο Παναθηναϊκός

Αποκλειστικό: Πέννυ Καραγκούνη φύλαγε για το φινάλε ο Παναθηναϊκός

“Πάταγο” έκανε το τελευταίο “κομμάτι του παζλ” του φετινού Παναθηναϊκού, καθώς εδώ και λίγες ώρες –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet- η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου ενισχύθηκε με την διεθνή άσο του μπιτς βόλεϊ, Πέννυ Καραγκούνη.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια της Εθνικής γυναικών, μετά το συγκινητικό της “εις το επανιδείν” στην άμμο , επιστρέφει στην σάλα για χάρη του “τριφυλλιού”, που όπως όλα δείχνουν φύλαγε τα… καλύτερα για το τέλος.

Με την πρώην ακραία της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο ενισχύεται σημαντικά, αλλά παρουσία των Γκρόθουες, Χαντάβα και Κωνσταντίνου αποκτά πληρότητα στα άκρα. Το γεγονός αυτό ασφαλώς όχι μόνο “λύνει τα χέρια”, από πλευράς πολύτιμων λύσεων, του τεχνικού Απόστολου Οικονόμου, ο οποίος είχε αφήσει κενή τη θέση της τέταρτης ακραίας, αλλά του προσφέρει ένα ακόμη σημαντικό “όπλο” στην “πράσινη φαρέτρα”,  στη μάχη για τη φετινή διάκριση.

Μάλιστα με την τελευταία “κίνηση ματ” το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού δικαιούται φέτος να κοιτάζει ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια, κάνοντας όνειρα τίτλων και αυτό γιατί η παρουσία βασικού χρηματοδότη στο τμήμα όχι μόνο το έχει ενισχύσει αλλά έχει δώσει και οικονομικές “ανάσες” στον Ερασιτέχνη σε μια σεζόν ιδιαίτερα ανταγωνιστική για όλα τα ομαδικά του αθλήματα.