Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πέρασε απο το Κατσάνειο ο ΟΠΕΡ

Πέρασε απο το Κατσάνειο ο ΟΠΕΡ

Ανάλυσε το

Το τρίποντο που τον κρατά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα πανηγύρισε στην Θεσσαλονίκη ο ΟΠΕ Ρεθύμνου. Οι «κυανοκίτρινες» επικράτησαν με 3-1 του Ηρακλή και άφησαν ουραγό τις «κυανόλευκες».

Η εμπειρία νίκησε τα νιάτα στη Θεσσαλονίκη και ο ΟΠΕ Ρεθύμνου με το 3-1 επιστρέφει στην Κρήτη έχοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές του…

Οι φιλοξενούμενες αν και είχαν αντίσταση στα δύο πρώτα σετ από τον Γηραιό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με 0-2 και παρά το γεγονός πως οι «κυανόλευκες» μείωσαν σε 2-1 μπόρεσαν να τελειώσουν το παιχνίδι με το 3-1.

Τάδε έφη…

Γιάννης Ορφανός (Προπονητής Ηρακλή) : «Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση της ομάδας, η οποία παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις ήταν ανταγωνιστική. Έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση και σήμερα ίσως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες αλλά ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα»

Νίκος Ζιώγας (Προπονητής ΟΠΕΡ): «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την αντίδραση σε κάποια κρίσιμα σημεία όχι όμως από την εμφάνιση. Αν και βελτιωθήκαμε στην υποδοχή δεν είχαμε καλή αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η παραμονή είναι κοντά, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 22-25, 23-25, 25-17, 21-25
Ηρακλής (Ορφανός): Βέλλιου, Στεφανίδου, Τουκμενίδου, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, Καλαϊτζίδου – / Δαμιανίδου
ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Παρασκάκη, Ζούνιτς, Τσέιμπερς, Σαπαρέφσκα, Τσελάνη, Ξογοραράκη, Κιλιζιράκη, Παπουτσή-λ / Χατζάκη Ε. –λ, Χατζάκη Ρ., Κλεισιάρη, Μαρινάκη, Παπαδάκη.