ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Περιμένοντας την… ΕΕΑ

Περιμένοντας την… ΕΕΑ

Το «πράσινο» φώς από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πήραν 7 ομάδες, ωστόσο εκκρεμότητες με τους φακέλους τους έχουν ακόμη 5 με τον Ηρακλή να παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό…

Έπειτα από αρκετό καιρό η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού φρόντισε να ανοίξει τους φακέλους που υπέβαλλαν οι ομάδες της Α1 και να ξεκινήσει το ψάξιμο για την γνωμοδότηση της.

Ωστόσο αυτές οι ομάδες που πέρασαν τα…. στάνταρ της ΕΕΑ ήταν το 60% περίπου καθώς τυπικές ήταν οι 7 από τις 12 έχοντας ολοκληρωμένους φακέλους…

Αρχικά οι ομάδες που ήταν απολύτων έτοιμες και με συμπληρωμένους στο ακέραιο φακέλους ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ωστόσο μετά την σχετική παράταση που υπήρξε στην ίδια κατηγορία προστέθηκαν και οι ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Λαμία, Κηφισιά και Παναχαϊκή…

Αντίθετα ελλιπής φακέλους κατέθεσαν οι Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Άρης και Παμβοχαϊκός αφού δεν υπέβαλαν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας που δεν προσκόμισε τον προϋπολογισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και μετά υπάρχει και ο Ηρακλής ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο ερωτηματικό καθώς έχει καταθέσει όλα τα στοιχεία και δικαιολογητικά για την σύσταση του νέου ΤΑΑ που ονομάζεται πλέον Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 και περιμένει την ετυμηγορία της ΕΕΑ.

Οι άνθρωποι του «Γηραιού» δηλώνουν αισιόδοξοι για την απόφαση της ΕΕΑ καθώς ουσιαστικά με την σύσταση ενός νέου ΤΑΑ μιλάμε για μια «νέα» ομάδας (με νέο ΑΦΜ και ονομασία) που είναι απαλλαγμένη από τα χρέη και τα βάρη του «αμαρτωλού» ΓΣ Ηρακλής.

Νομότυπη απόφαση και κίνηση που βασίζεται στα…. «δεδικασμένα» και τις «υιοθετημένες» από την ΕΣΑΠ υποθέσεις «νέων» ΤΑΑ όπως της Παναχαϊκής Πετοσφαίριση 2013 και της Ένωσης Τούμπας.