BEACH VOLLEY

Πέταξαν για τη Ρόδο οι Εθνικές μας ομάδες

Πέταξαν για τη Ρόδο οι Εθνικές μας ομάδες

Για τη Ρόδο, όπου το τριήμερο 20-22 Μαΐου θα φιλοξενήσει το τουρνουά κατηγορίας Futures του Beach Pro Tour αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές οι εθνικές μας ομάδες μπιτς βόλεϊ που έκαναν και τις πρώτες τους προπονήσεις στα γήπεδα του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του παγκόσμιου τουρνουά στη Ρόδο ξεκίνησε. Μετά από 18 χρόνια ακριβώς η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων θα φιλοξενήσει και πάλι διεθνής διοργάνωση με τη συμμετοχή ομάδων από 15 χώρες.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις ομάδες στο κυρίως ταμπλό (Σταύρος Ντάλλας/Αντιόλ Κόλα, Θοδωρής Παπαδημητρίου/Παναγιώτης Ιωαννίδης, Άγγελος Μανδηλάρης/Ιάσονας Κανέλλος, Στέλιος Τζιουμάκας/Δημήτρης Χατζηνικολάου) και μία στα προκριματικά (Αλέξανδρος Κουρτίδης/Παναγιώτης Βογιατζόγλου).

Συνεχίζονται και σε καθημερινή βάση οι συντονισμένες καλλωπιστικές παρεμβάσεις των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας. Την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε και στη Ρόδο η άμμος για να είναι τα γήπεδα σε άρτια κατάσταση για τις υψηλού επιπέδου ομάδες που θα συμμετέχουν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η αναβάθμιση και ο καλοπισμός των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας για τις ανάγκες της διοργάνωσης, με την άμμο, Ολυμπιακών προδιαγραφών να έχει ήδη τοποθετηθεί.