ΔΙΕΘΝΗ

Πέταξε για Ιταλία ο Ρικαρντίνιο

Πέταξε για Ιταλία ο Ρικαρντίνιο

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της βραζιλιάνικης Λίγκας με τη Μαρίνγκα ο Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Ρικαρντίνιο αναχώρησε σήμερα από τη χώρα του για την Ματσεράτα της Ιταλία, όπου θα αντικαταστήσει στη Lube Treia τον Πολωνό τραυματία, Μπαράνοβιτς.

Στην γειτονική χώρα, όπου παλιότερα αγωνίστηκε για 6 χρόνια, ο διάσημος Ρικάρντο Γκαρσία, θα φορέσει για τις περίπου 40 ημέρες μέχρι και το φινάλε των πλέι οφ της Serie A,  τη φανέλα με το Νο 15 της ομάδας του Μάρκε και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Βραζιλία, προκειμένου σε συνεργασία πάντα με τους παράγοντες της Μαρίνγκα να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης σεζόν.

«Όταν μου τηλεφώνησαν από την Ιταλία, μου κόπηκε η ανάσα…» άρχισε να λέει ο Βραζιλιάνος «μαέστρος» και συνέχισε: «Η επιστροφή μου στην Ιταλία, είναι τεράστια πρόκληση και θα προσπαθήσω να φέρω εμπειρία και μαχητικό πνεύμα. Το να φορέσεις τη φανέλα της Lube είναι μεγάλη τιμή για μένα και θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα για την καριέρα μου» τόνισε ο σπουδαίος 38χρονος άσος.