ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πετρέας: «Χωρίς απώλειες στη Θεσσαλονίκη» 

Πετρέας: «Χωρίς απώλειες στη Θεσσαλονίκη» 

Για την μεγάλη νίκη απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, τους στόχους της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου της Κοζάνης αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρέας.

Ο διεθνής κεντρικός, Γιώργος Πετρέας ανέφερε: «Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, μπαίνουμε αρκετά δυνατά στα παιχνίδια κάτι που δεν το κάναμε στα φιλικά. Στο δεύτερο σετ αντιμετωπίσαμε όπως και χθες κάποια προβλήματα. Είναι λογικό να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα δεν είμαστε μόνοι στο γήπεδο, όλες οι εθνικές ομάδες είναι καλές. Το θετικό είναι ότι η ομάδα κερδίζει με ό,τι σχήμα αγωνιζόμασταν και σε αυτό βοηθάει ο κόσμος που γεμίζει το γήπεδο. Kάθε μέρα είναι διαφορετική, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας όλα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση. Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά γι’αυτό θέλουμε να πάμε χωρίς απώλειες».

Για τον κόσμο της Κοζάνης: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο, είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε εδώ και ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Στηρίζει την ομάδα και δείχνει ότι αγαπάει τον αθλητισμό και μας βοηθάει να πιάνουμε καλή απόδοση».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα του δευτέρου σετ, ο Δήμος Κοζάνης τίμησε το Γιώργο Ντράγκοβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η μητέρα του παλαίμαχου άσου.