Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήγε Τζίνα, έφυγε «Μπριζίτ»! (vid)

Πήγε Τζίνα, έφυγε «Μπριζίτ»! (vid)

Μία… άλλη Τζίνα Λαμπρούση θα συναντήσει απέναντί του στο προσεχές ντέρμπι «αιωνίων» της Α1 Γυναικών ο Παναθηναϊκός! Και φυσικά δεν εννοούμε σε αγωνιστικό επίπεδο…

Η νεαρή κεντρική του Ολυμπιακού και MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών εκμεταλλεύτηκε την δωρεάν προσφορά ομορφιάς, με την οποία από φέτος ομορφαίνει ο τίτλος της κορυφαίας και δήλωσε εντυπωσιασμένη από την εξαιρετική δουλειά του “Ιoanis Hair and Beauty team”.  Το τελικό μάλιστα αποτέλεσμα, ενός γνωστού ονόματος που έχει 25 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, την άφησε… αφωνη!

Την Τετάρτη 5 Νομεβρίου, αμέσως μετά τη σχολή της στη Δάφνη, η διεθνής άσος πήγε αποφασισμένη στο ένα από τα δύο κομμωτήρια του Ιωάννη Φουρλιά στο Κολωνάκι (Αναγνωστoπούλου 27) για να κάνει «κάποια αλλαγή, κάτι τρελό, extreme…» όπως δήλωσε στο Volleyplanet, δείχνοντας ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις.

Μοναδικός της ενδοιασμός… Αν θα επιτρέψει η όχι να της κόψουν τα μαλλιά! Και μιλάμε για μαλλιά μακριά, λαμπερά, υπέροχα που μέχρι χθες έφταναν μέχρι τη μέση της! Κι όμως, το προσωπικό του Ιoanis Hair and Beauty team με τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό του “κέρδισε’ από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη της Λαμπρούση, η οποία τελικά, ξετρελάθηκε με το νέο της look!

Τα εύσημα στην ιδέα της Ε.Ο.Π.Ε

«Αρχικά έκανα ένα κούρεμα, κούρεψα αρκετά τα μαλλιά μου και στη συνέχεια άνοιξα ένα τόνο το χρώμα στις άκρες για να φαίνεται φυσικό. Και το κερασάκι στην … τούρτα ήταν το χτένισμα που μου έκαναν με μπούκλες και όγκο. Πραγματικά πρόκειται για εκπληκτική ομάδα κομμωτών, αφού στην αρχή, δεν το κρύβω, είχα τις επιφυλάξεις μου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την ωραία ιδέα της ΕΟΠΕ. Ήταν πραγματικά μία ξεχωριστή εμπειρία» παραδέχθηκε η Τζίνα Λαμπρούση, που ανέβηκε ακόμη περισσότερο ψυχολογικά με τις άκρως κολακευτικές κριτικές που απέσπασε από το φιλικό της περιβάλλον. Πιο πολύ όμως της άρεσε το σχόλιο μίας από τις κομμώτριες, η οποία πριν φύγει της είπε ότι μοιάζει πολύ «με την Μπριζίτ Μπαρντό»!

Προϊον ομαδικής δουλειάς ο τίτλος!

Τέλος επειδή πέρα από το κομμάτι της ομορφιάς σε μία αθλήτρια υπάρχει πάντα και το αγωνιστικό κίνητρο για τη διάκριση, η κεντρική των νταμπλούχων αναφερόμενη στον παρθενικό τίτλο MVP που κατέκτησε στην καριέρα της στην Α1 γυναικών τόνισε στο Volleyplanet:

“Πρώτος τίτλος στην Α1 Γυναικών… Δεν το περίμενα! Χάρηκα πολύ, αλλά αυτός ο τίτλος είναι προϊόν της καλής ομαδικής δουλειάς που γίνεται… Αν δεν κάνει κάποια υποδοχή, αν δεν κάνει η άλλη μια καλή πάσα, πως θα φτάσει σε μένα η μπάλα να καρφώσω; Και επειδή προσωπικά το θεωρώ ομαδικό όλο αυτό… νομίζω πως όλες το αξίζουμε, ασχέτως αν κάποιος επέλεξε να με αναδείξει ως MVP. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις πόντους που θέλαμε και τώρα προετοιμαζόμαστε για τον Παναθηναϊκό”.