ΔΙΕΘΝΗ

Πιστή στα «πράσινα» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου (φωτ.)

Πιστή στα «πράσινα» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου (φωτ.)

Νέο βήμα στην καριέρα της πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση της Alpha Volleyball Sibiu και αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας.

Έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της, καθώς ζει και εργάζεται μόνιμα στη Ρουμανία και έχοντας το δίπλωμα της προπονητικής έτοιμο στη… γωνία, ήταν θέμα χρόνου για τη θρυλική άσο των «πρασίνων» να δεχτεί πρόταση από τον σύλλογο της πόλης. Μια πρόταση που όσο ήταν στην Ελλάδα -τα πρώτα χρόνια μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση- δεν της έγινε ποτέ από τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού αφήνοντας ένα κομμάτι της ιστορίας του τμήματος ανεκμετάλλευτο.

Με τίτλο «Το βόλεϊ θα ανατείλει ξανά» και ένα… κατεβατό με τίτλους και διακρίσεις της «Ρούξι» η Alpha Volleyball Sibiu καλωσορίζει το νέο της αστέρι με την ίδια την πρώην διεθνή διαγώνια, να σχολιάζει: «Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Alpha Volleyball Sibiu που παρά τις «ιδιαίτερες» εποχές που ζούμε, επιλέγει να πάει μπροστά και να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία για μια υγιή ζωή. Και σε εμένα προσωπικά μου επιτρέπει να επιστρέψει στα γυμναστήρια με υπέροχα παιδιά και ανθρώπους».

Φυσικά, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο νέος της σύλλογος φοράει τα χρώματα από την ομάδα της καρδιάς της… τα πράσινα!

Δείτε το μακροσκελές ποστάρισμα της Alpha Volleyball Sibiu: