PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πλήρωσε και Μποροβίντσεκ η ΑΕΚ

Πλήρωσε και Μποροβίντσεκ η ΑΕΚ

Μετά την Κάταλιν Κις η ΑΕΚ φρόντισε σήμερα να κλείσει τις υποχρεώσεις της και με την Σόνια Μποροβίντσεκ και πλέον απελευθερώθηκε από τα χρέη και την τιμωρία της CEV για απαγόρευση μεταγραφών ξένων αθλητριών.

Έτοιμη να πορευθεί ελεύθερη και μακριά από χρέη αλλά και απαγορεύσεις από την CEV είναι η ΑΕΚ που φρόντισε σήμερα να βάλει τέλος σε ένα βάσανο αρκετών ετών.

Η διοίκηση της Ένωσης εξόφλησε και τυπικά σήμερα την Σόνια Μποροβίντσεκ και πλέον μπορεί να σχεδιάσει τα μελλοντικά της πλάνα απαλλαγμένη από απαγορεύσεις.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξόφλησε την Σόνια Μποροβίνσεκ, έχοντας πλέον κλείσει τρύπες του παρελθόντος.

Μετά την Κάταλιν Κις η ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της πως προχώρησε στην εξόφληση και της πρώην αθλήτριας, Σόνιας Μποροβίνσεκ.

Τηρώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της η διοίκηση της Ερασιτεχνικής “έλυσε” τον γόρδιο δεσμό που κρατούσε τα τελευταία χρόνια δέσμια την γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τις δύο πρώην αθλήτριες κλείνουν οι τρύπες του παρελθόντος και ανοίγει ξανά ο δρόμος της μεγάλης επιστροφής της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία, βαδίζοντας σταθερά και σε γερές βάσεις για να κάνουμε την ΑΕΚ ξανά πρωταγωνίστρια.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...