ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών στον Πανναξιακό, που θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ

Ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών στον Πανναξιακό, που θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Πανναξιακού ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ τιμώρησε την ομάδα της Νάξου με ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, επειδή δεν κατέβηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη σεζόν της Volleyleague γυναικών 2020-2021.

Μετά ανακοίνωση της ποινής ο Πανναξιακός είναι βέβαιο πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ με στόχο την εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης των βαθμών από τον αθλητικό δικαστή ο οποίος στην Συνεδρίαση της 19ης Ιανουαρίου 2022 επέβαλε επίσης τις παρακάτω ποινές:

Στο σωματείο ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ-ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

Στον Θεόδωρο Τσαδήμα, αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΡΗΣ κατά τον χρόνο τέλεσης της παράβασης, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50 €) και στο σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΑΣ ΑΡΗΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ την ποινή της τιμωρίας της έδρας του για  μία (1) αγωνιστική ημέρα και της χρηματικής ποινής συνολικού ποσού χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ (1750 €).

Στον υπεύθυνο COVID του σωματείου ΑΕΚ, κ. Ελευθέριο Αρχόντη , την ποινή της απαγόρευσης παραμονής στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για διάστημα 1 μηνός από τη δημοσίευση της απόφασης και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €)

Οι παραπάνω ποινές αφορούν τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Στο σωματείο ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ αφαίρεση τεσσάρων (4) βαθμών από το πρωτάθλημα του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΓΠΣ ΕΡΜΗΣ αφαίρεση έξι (6) βαθμών από το πρωτάθλημα του Υποομίλου ΤΕ Λέσβου του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Γυναικών που συμμετέχει.