DARK ROOM

Pomi Casalmaggiore: Καλωσορίζει το 2023 με «ανοιχτά μυαλά» (fotos)

Pomi Casalmaggiore: Καλωσορίζει το 2023 με «ανοιχτά μυαλά» (fotos)

Εκ διαμέτρου αντίθετα φαίνονται με την πρώτη ματιά τα ημερολόγια δύο γυναικείων ιταλικών ομάδων, καθώς αυτό της Μπέργκαμο έχει «κουλτουριάρικο» χαρακτήρα, ενώ εκείνο της Pomi Κασαλματζιόρε κυμαίνεται σε πιο… ροζ αποχρώσεις, με τις 13 αθλήτριες να ξυπνούν, μήνα-μήνα, για τα καλά τις αισθήσεις!

“Fuori dagli Schemi” είναι ο τίτλος που δόθηκε στο ημερολόγιο της Pomi, το οποίο θα πωλείται στο PalaRadi στην τιμή των 5€, που δείχνει τις Dimitrova, Melandri και τα άλλα κορίτσια σε μια πιο “ασυνήθιστη” έκδοση, μέσα από πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες του Arte Studio, ήδη δημιουργό των άλλων δύο προηγούμενων ημερολογίων. Το μήνυμα του που πρεσβεύει το φετινό ημερολογίο για το 2023 είναι, όπως λέει και ο τίτλος, μία σκέψη έξω από νόρμες και κανόνες, μακριά από την πεπατημένη και σίγουρα έξω από τα τετριμμένα.

Στον αντίποδα το ημερολόγιο που θα καλωσορίσει το νέο έτος για τους φίλους της Μπέργκαμο και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό! Εμπνευσμένο από εκδηλώσεις που θα ζήσει το Μπέργκαμο σε λίγες εβδομάδες, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ιταλίας το 2023 μαζί με την Μπρέσια, τα πλάνα των αθλητριών της ιταλικής ομάδας τραβήχτηκαν σε ειδικά μέρη, ιστορικά σύμβολα της πολιτιστικής ζωής της έδρας των  Rossoblù, που για μια ακόμη χρονιά δείχνουν πως είναι πρωταθλήτριες στο φιλέ και στην αλληλεγγύη.