A2

Ποντάρει στην… τρόικα η ΑΕΚ

Ποντάρει στην… τρόικα η ΑΕΚ

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, που μεταξύ άλλων έχει προσεγγίσει τρεις παίκτες της Volleyleague, που σαφώς μπορούν να βοηθήσουν την “Ένωση” στην πολυπόθητη επιστροφή στα σαλόνια του ανδρικού βόλεϊ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Volleyplanet τις περασμένες ημέρες, ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Μπουτσουρής και η νέα team manager Πόλα Κίτσου, είχαν επαφές με τους πρώην “κιτρινόμαυρους” κεντρικούς Ανδρέα Ανδρεάδη, Σταύρο Κατσανεβάκη, αλλά και το λίμπερο του Παμβοχαϊκού, Δημήτρη Ζήση, μία δυνατή… τρόικα αθλητών, στους οποίους οι άνθρωποι της διοίκησης στηρίζουν πολλά πάνω τους για την υλοποίηση του φετινού στόχου της ανόδου που έχουν θέσει εξαρχής.

Ήδη πάντως, προ ολίγων ωρών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους” ο Νίκος Μελλές, ενώ με την επιστοφή της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ από την Ισπανία αναμένεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθούν και άλλες συμφωνίες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...