ΔΙΕΘΝΗ

Πόσο κοστίζει η ανάληψη του League of Nations (VNL)

Πόσο κοστίζει η ανάληψη του League of Nations (VNL)

Η Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) άνοιξε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για χώρες που ενδιαφέρονται να διοργανώσουν τα στάδια και την τελική φάση του League of Nations (VNL), της ετήσιας διοργάνωσης εθνικών ομάδων, το 2023 και το 2024.

Η FIVB έχει ήδη προβλέψει ότι η μορφή του Nations League τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ίδια με το 2022, που θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο μιας νέας μορφής διοργάνωσης.

Όποια λοιπόν χώρα-Ομοσπονδία θα ήθελε να διοργανώσει την τελική φάση των αγώνων το 2023 ή το 2024 θα πρέπει να πληρώσει ένα ελάχιστο ποσό 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι ημερομηνίες έχουν ήδη οριστεί: το γυναικείο τουρνουά, του χρόνου, θα παιχτεί μεταξύ 12 και 16 Ιουλίου, ενώ το αντίστοιχο των ανδρών από 19 έως 23 Ιουλίου. Το 2024, λόγω Ολυμπιακής χρονιάς, το VNL θα τελειώσει νωρίς: για τις γυναίκες, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20 και 23 Ιουνίου, ενώ οι άνδρες θα παίξουν μεταξύ 27 και 30 Ιουνίου.

Το ελάχιστο ποσό για τη διοργάνωση ενός από τα στάδια της προκριματικής φάσης είναι 100.000 δολάρια. Οι διοργανωτές θα είναι υπεύθυνοι για τη διαμονή, τη διατροφή των ομάδων που συμμετέχουν, το γήπεδο και την απαραίτητη οργανωτική λειτουργίες των αγώνων.

 

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...