A2

Πουλάνε τα διαρκείας των “ροσονέρι”

Πουλάνε τα διαρκείας των “ροσονέρι”

Παρά την απώλεια του πρώτου φετινού βαθμού η Παναχαϊκή με το απόλυτο “δύο στα δύο” στο ξεκίνημα του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών ,  προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για την επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ και μπορεί να το πετύχει με τημ έμπρακτη στήριξη του κόσμου της

Στον πρώτο της μάλιστα φετινό αγώνα στην Πάτρα με την ενισχυμένη και εκ των φαβορί για τίτλο, Παλλήνη με δεδομένο τον τραυματισμό του Ντονά και την ασθένεια του Βασιλακου, που αισθανόνταν ζαλάδα και αδιαθεσία στη διάρκεια του ματς, ο τεχνικός των “ροσονέρι”, Γιώργος Λυκούδης έμεινε ικανοποιημένος από την συγκινητική προσπάθεια των παικτών του.

Σημαντικό ρόλο όμως στην νίκη διαδραμάτισε και ο κόσμος, ο οποίος έδω και χρόνια έχει αποδείξει πως στηρίζει εμπράκτως την ομάδα και την ακολουθεί τόσο στα εντός , όσο και στα εκτός έδρας.

Εδώ και λίγες μέρες μάλιστα κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015, τα οποία εξαιτίας και της καλής εκκίνησης των “ροσονέρι” παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση. Το κόστος των περιορισμένου αριθμού εισιτηρίου φτάνει τα 120,00 € καθώς πέρα από το χρηματικό ποσό έχει και το συμβολικό χαρακτήρα της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας .

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ομάδας, στη διεύθυνση Κορίνθου 177 είτε να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 226490 ή στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν από κάθε αγώνα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...