A2

Πρεμιέρα για τις ομάδες του Μακεδονικού

Πρεμιέρα για τις ομάδες του Μακεδονικού

Ξεκινούν τη Δευτέρα (5/9) την προετοιμασία τους οι ομάδες ανδρών και γυναικών του Μακεδονικού για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Αρχή θα κάνουν οι γυναίκες (τοπική κατηγορία ΕΠΕΣΘ) με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται στις  5:30 μμ στο Στάδιο του Μακεδονικού όπου θα γίνει η ενημέρωση των αθλητριών που αποτελούν το τμήμα των γυναικών, για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και στην συνέχεια θα ξεκινήσει η προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης υπό την επίβλεψη του προπονητή  κ. Γιώργου Οικονομίδη.

Αμέσως μετά και ώρα 7:30 στο ίδιο Στάδιο, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του τμήματος των ανδρών (Α2) για την νέα αγωνιστική περίοδο , όπου το αρχικό στάδιο, φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης θα γίνει με την επίβλεψη του προπονητή μας κ. Γιώργου Οικονομίδη.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, αποκτήθηκαν  οι Αρτακιανός Δημήτρης από Αία Ευόσμου, Σαχπαζίδης Γρηγόρης από Ελπίδα Αμπ/πων, Τσιγγελίδης Θεόδωρος από Ένωση Τούμπας, Παυλίδης Μάκης, οι αδελφοί  Βαγγέλης και Γιώργος Κουτσονίκας και ο Βελιχάι Χαράλαμπος – Μαρέλντο.

Από το ρόστερ της περασμένης χρονιάς συνεχίζουν ακόμη οι, Βανδώρος Ανδρόνικος, Τάσος Ρεμπούτζιας, Βασίλης Καρασαρλίδης, Κοντογιάννης Αντώνης, Όσσας Γρηγόρης, Τσακιρίδης Κρυστάλλης και Αλμαλής Κώστας με πολύ σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας, καθώς επίσης και οι Οταπασίδης Παναγιώτης κ Βορκάς Βαρνάβας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...