Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προετοιμάζεται επί… παντός εδάφους το Μαρκόπουλο (fotos)

Προετοιμάζεται επί… παντός εδάφους το Μαρκόπουλο (fotos)

Στο διαγνωστικό εργαστήριο IntraLab στο Μαρκόπουλο βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (05/09) οι αθλήτριες του ΑΟ Μαρκοπούλου και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και εν αναμονή των αποτελεσμάτων επέστρεψαν στις προπονήσεις τους, που συνεχίζονται επί… εδάφους και ύδατος.

introlab_markopoulo_ergometrikamarkopoulo_proetoimasia

Σύμφωνα με την ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου των Μεσογείων για την ευγενική χορηγία και την εξυπηρέτηση στην πραγματοποίηση των παραπάνω εξετάσεων  “προτεραιότητα των Διαγνωστικών Εργαστηρίων IntraLab είναι η ορθή και αξιόπιστη ανάλυση κάθε ανθρώπινου βιολογικού υλικού. Όλα τα εργαστήρια του δικτύου IntraLab είναι εξοπλισμένα με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και στελεχωμένα με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, ενώ η χρήση πολλαπλών υλικών ποιοτικού ελέγχου και λογισμικού στατιστικής ανάλυσης δεδομένων διασφαλίζουν την εγκυρότητα κάθε παραγόμενου αποτελέσματος.

markopoulo_nikolakis stix_nikologianni_markopoulo

Όσον αφορά στον τομέα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, εν αναμονή της Βραζιλιάνας πασαδορου, Ζακλίν ντε Σόουζα, του τελευταίου κομματιού του φετινού παζλ του Α.Ο.Μ. ο έμπειρος τεχνικός, Γιάννης Νικολάκης έχει “σηκώσει μανίκια” για τα καλά και μέρα με τη μέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Παρά τις σκληρή δουλειά όμως, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό καθώς η… ποικιλία δεν λείπει από τις προπονήσεις, που διεξάγονται άλλοτε στη σάλα, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου και στο στίβο κι άλλες φορές σε θάλασσα και πότε σε πισίνα.

Το φετινό προπονητικό team της ομάδας των Μεσογείων συμπληρώνουν ακόμη ο συνεργάτης του Νικολάκη, Γιάννης Θανέλας, ο γυμανστής Χρήστος Βαρατάσης, ο στατιστικολόγος Γιάννης Πριόβολος και ο φροντιστής, Δημήτρης Μουστάκας.

markopoulo_gipedomarkopoulo_gymanstirio

nikolakis_stix_horton

14224799_602914586547228_8311937813997837017_n

Φωτο: Interactive Sports /Facebook

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...