Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προετοιμασία… τίτλου στην άμμο για 3 άσους της Volley League

Προετοιμασία… τίτλου στην άμμο για 3 άσους της Volley League

Πιο.. «ζεστοί» στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της Volley League ανδρών αναμένεται να εμφανιστούν σε σχέση με την πλειοψηφία των αθλητών της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας ανδρών , οι 3 παίκτες που από την Παρασκευή 16 Ιουλίου έως και ην Κυριακή 18 του μήνα, θα διεκδικήσουν τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Χανιώτη ακραίο/λίμπερο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας και φιναλίστ του 2019 στα τελικά του Αγίου Νικολάου, Γιώργο Μιχελάκη, ο οποίος με μόνιμο συμπαίκτη τον από φέτος ακραίο του Μίλωνα, Βασίλη Μούχλια, θα προσπαθήσουν να εκθρονίσουν από την κορυφή τους τελευταίους πρωταθλητές Ελλάδας, Δημήτρη Νιώπα και Θοδωρή Παπαδημητρίου, επιβεβαιώνοντας τη ρήση «αρχή ήμισυ παντός», καθώς στο πρώτο φετινό τουρνουά του Πανελλήνιου σιρκουί, Μιχελάκης/Μούχλιας στέφθηκαν πρωταθλητές στην Ίο.

Τον τίτλο όμως του φετινού πρωταθλητή θα διεκδικήσει και ο πρώην ακραίος του Φίλιππου Βέροιας, Στέλιος Τζιουμάκας, με συμπαίκτη τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. Σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του από την Κω, που το 2019 είχε βρεθεί πάλι στη πόλη της Κρήτης και με τον Ιάσονα Κανέλλο είχαν κατακτήσει την 5η θέση στην Ελλάδα, η συμμετοχή του Θεσσαλονικιού Στ. Τζιουμάκα, αποτελεί την παρθενική του εμφάνιση στα τελικά του θεσμού στον Άγιο Νικόλαο.

Ωστόσο , όπως φαίνεται κι από τα φετινά του αποτελέσματα, η ομάδα που είναι και στον εθνικό σχεδιασμό μόνο στην «τύχη του πρωτάρη» δεν πρόκειται να βασιστεί, καθώς ήδη το νεαρό δίδυμο μετρά τρία χρυσά μετάλλια και μία δεύτερη θέση.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...