ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Προπονητικό Camp από Φοίνικα Ρόδου

Προπονητικό Camp από Φοίνικα Ρόδου

Με την συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών αλλά και μεγαλύτερων ατόμων πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία το 1ο ανοικτό προπονητικό Camp που φιλοξενεί στην Ρόδο ο Φοίνικας υπό την τεχνική επίβλεψη του Νίκου Αντωνιάδη.

Έχοντας στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και την συστηματική δουλειά στις Ακαδημίες ο Φοίνικας διοργανώνει στην Ρόδο το 1ο προπονητικό volleyball Camp.

Την καθοδήγηση και επίβλεψη του Camp έχει αναλάβει ο νέος προπονητής του Φοίνικα Νίκος Αντωνιάδης η εμπειρία του οποίου και αποτελεί την μεγαλύτερη «εγγύηση» για τους διοργανωτές.

Μάλιστα στο Camp υπάρχουν συμμετοχές και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων και ανάλογα με την προσέλευση δεν αποκλείεται να υπάρξει τον χειμώνα και δημιουργία τμήμα Ενηλίκων.

Για το συγκεκριμένο εγχείρημα και την συμμετοχή στο Camp ενήλικων ατόμων ο Νίκος Αντωνιάδης υπογράμμισε «Για την συμμετοχή κάποιου στο Camp δεν είναι ανάγκη να ξέρει βόλεϊ και να είναι κάποιου επιπέδου και να παίζει σε κάποια ομάδα. Το κοινό είναι και άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας. Αν μπορέσουμε και μαζέψουμε αρκετά άτομα και υπάρχει ενδιαφέρον, το χειμώνα θα σκεφτούμε να κάνουμε και ένα τμήμα Ενηλίκων όπου κάποιος θα μπορεί να ασχολείται χωρίς να έχει δελτίο κάπου. Είναι μια ευκαιρία. Είναι περισσότερο μαζικός αθλητισμός και θα μπορούν όσα άτομα θέλουν να παίζουν κόντρα σε άλλες ομάδες του νησιού και τα αντίστοιχα τμήματα ενηλίκων. Περισσότερο όμως είναι για Fitness, να χαίρονται, να αθλούνται, να περνάνε την ώρα τους ευχάριστα και να μάθουν περισσότερα για το άθλημα του βόλεϊ».

Παράλληλα η συμμετοχή των παιδιών και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες είναι άκρος ικανοποιητική με την ομάδα της Ρόδου να δείχνει τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες του νησιού ως προς την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργία τους.

Αναλυτικά οι ώρες των προπονήσεων

Ώρες Προπονήσεων από Δευτέρα 18/7 έως Παρασκευή 22/7

Για ηλικίες 8-12 ετών στις 19.00-20.00

Για ηλικίες 13-17 ετών στις 20.00-21.00

Για 18+ στις 21.00-22.00