ΔΙΕΘΝΗ

Προς… Γαλατασαράι ο Αγκάμεζ!

Προς… Γαλατασαράι ο Αγκάμεζ!

Δυο χρόνια μετά και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται… επιστροφή στην Τουρκία για τον Κολομβιανό διαγώνιο, Λίμπερμαν Αγκάμεζ για λογαριασμό της Γαλατασαράι.

Η τουρκική ομάδα έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για τον Αγκάμεζ ενώ έχουν ξεκινήσει και οι σχετικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες βρίσκονται σε καλό επίπεδο και είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί συμφωνία μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Το 2010 ο διεθνής Κολομβιανός άσος φόρεσε τα χρώματα της Αρκάς και απέκτησε πολλούς φίλους στην ομάδα σε μια άκρως επτυχημένη τριετία που εκτός από τους ατομικούς τίτλους είχε ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος την τελευταία του σεζόν. Αμέσως μετά, ο Άγκα συνέχισε να εντυπωσιάζει στην Κορεατική λίγκα (2013-15) μέχρι πέρυσι όπου χρειάστηκε λόγω τραυματισμού να συνεχίσει την αποθεραπεία του στη χώρα μας και οι δρόμοι του με τη Σκάι Γουόκερς χώρισαν.

Πλέον, ο 30χρονος διαγώνιος βρίσκεται μια ανάσα από τη Γαλατασαράι αφού απομένουν τα τυπικά για την επιστροφή του στο τουρκικό πρωτάθλημα!