ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Προσφέρει θέαμα το Διακλιμακιακό κοριτσιών στην Καρδίτσα

Προσφέρει θέαμα το Διακλιμακιακό κοριτσιών στην Καρδίτσα
 Ολοκληρώνονται την Πέμπτη 5/4 στο Μουζάκι οι αγώνες του πρώτου αγωνιστικού πρωτοκόλλου που αφορά της αναμετρήσεις μεταξύ των ενώσεων και συνεχίζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έδρα της Καρδίτσας.
Στην συνέχεια, οι επιλεγμένες αθλήτριες θα χωριστούν σε καινούργιες ομάδες σύμφωνα με τις ειδικότητες τους και θα γίνει ένα δεύτερο αγωνιστικό πρωτόκολλο όπου θα καταγραφεί επιπλέον και η αθλητική προσωπικότητα τους σε άγνωστες ομαδικές συνθήκες.
Οι αθλήτριες μέχρι τώρα έχουν προσφέρει ένα πολύ καλό αγωνιστικό θέαμα όπου δίνουν την δυνατότητα στους προπονητές  να μπορέσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή αθλητική αξιολόγηση για την στελέχωση των δύο προπονητικών κέντρων που αφορά την επόμενη φάση του προγράμματος δημιουργίας και λειτουργίας της Εθνικής ομάδας.
Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  και οι γηπεδικές συνθήκες είναι εξαιρετικές  για το επίπεδο του διακλιμακιακού πρωταθλήματος και όλοι όσοι εμπλέκονται δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι μικρές αθλήτριες να νιώσουν όμορφα και οι οικογενειακά αυτές τις άγιες μέρες που τα περισσότερα κορίτσια απομακρύνονται για πρώτη φορά από τις εστίες τους.