Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρόταση βόμβα από Εθνικό

Πρόταση βόμβα από Εθνικό

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχοντας μπροστά του την τεράστια πρόκληση της πρόκρισης στους «4» του τσάλεντς καπ κατέθεσε πρόταση στον πασαδόρο της εθνικής Βουλγαρίας, Γκιόργκι Μπρατόεφ.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, στις αρχές Μαρτίου έχει τις διπλές αναμετρήσεις με την Μπενφίκα και προσπαθεί να πραγματοποιήσει την κορυφαία μεταγραφή ξένου αθλητή όσον αφορά το όνομα και το βιογραφικό του στην ιστορία της προκειμένου να κάνει την υπέρβαση.
Οι Θρακιώτες που έχουν απομείνει με έναν πασαδόρο μετά την αποχώρηση του Ζάρκο Κίσιτς, έχουν καταθέσει πρόταση στον πασαδόρο της Εθνικής Βουλγαρίας Γκιόργκι Μπρατόεφ προκειμένου να γίνει κάτοικος Αλεξανδρούπολης μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Εθνικός πριν από ένα μήνα είχε ενδιαφερθεί για τον Ιταλό πασαδόρο της ΜΕΝΤ Ματέο Πάρις, χωρίς όμως να υπάρχει στη συνέχεια στο φλερτ κι ενώ προ δεκαημέρου είχε διαφανεί ότι ο Κασαμπαλής θα πάρει φανέλα βασικού, τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει.
Κι ο Μπρατόεφ μοιάζει με λαχείο καθώς ο Βούλγαρος πασαδόρος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Ρωσική Νέφτιανικ, αλλά πριν από ένα μήνα έφυγε λόγω οικονομικών προβλημάτων και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο 28άχρονος πασαδόρος έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την Μοντανά (την ομάδα από την οποία αποχώρησε ο Ατάνας Πετρόφ για να αναλάβει τον Πανναξιακό) κι αποτελεί προσωπική επιλογή του δημάρχου της πόλης ο οποίος θέλει να δει την ομάδα πρωταθλήτρια, όμως όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στη Βουλγαρία: «Ο Μπρατόεφ έχει στα χέρια του και πρόταση από το εξωτερικό και μέχρι την Δευτέρα θα έχει πάρει την οριστική του απόφαση».

ΠΗΓΗ: Sportsfeed