Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρωτοψάλτης: «Απέχω από φήμες, σέβομαι και αγωνίζομαι για τον Φοίνικα»

Πρωτοψάλτης: «Απέχω από φήμες, σέβομαι και αγωνίζομαι για τον Φοίνικα»

Με δήλωση του στο Volleyplanet ο Θανάσης Πρωτοψάλτης διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί συμφωνίας του με άλλη ομάδα και ξεκαθάρισε πως βασικό του μέλημα είναι να βοηθήσει τον Φοίνικα Σύρου προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει για την φετινή χρονιά.

Την έντονη αντίδραση και ενόχληση του ακραίου του Φοίνικα Σύρου και της Εθνικής μας ομάδας Θανάση Πρωτοψάλτη προκάλεσαν δημοσιεύματα περι συμφωνίας του με άλλη ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος στην γραπτή του δήλωση τόνισε πως η ηθική του δεν του επέτρεψε ποτέ στην μέχρι τώρα καριέρα του να έχει συμφωνήσει ή συνομιλήσει με καμία ομάδα πριν τον τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Η δήλωση του Θανάση Πρωτοψάλτη

Ως επαγγελματίας πετοσφαιριστής και ιδιαίτερα ως αθλητής που φορά το Ελληνικό εθνόσημο, κατ’ επιθυμία και επιλογή, απέχω από οποιεσδήποτε φήμες έχουν γραφτεί για το πρόσωπό μου σχετικά με πρόσφατη συμφωνία μου με άλλη ομάδα για τη νέα χρονιά, καθώς μοναδικό μου μέλημα είναι να υπηρετώ και να προάγω την ιστορία της κάθε ομάδας που αγωνίζομαι και που γι’ αυτή την χρόνια είναι ο Φοίνικας Σύρου, όπου σέβομαι τους ανθρώπους της ομάδας και τους συμπαίκτες μου και με την οποία δεσμεύομαι με συμβόλαιο.

Προς τούτο, σας δηλώνω ρητώς και ευθαρσώς ότι ουδέποτε συνομίλησα ή συμφώνησα με άλλη ομάδα πριν το τέλος της κάθε αγωνιστικής περιόδου, και τώρα και πάντοτε. Αυτή η επιθυμία μου είναι ρητή εντολή προς τους εκάστοτε εκπροσώπους μου (μάνατζερ) και όποια τέτοια ενέργεια φημολογείται, απέχει τόσο από την πραγματικότητα, όσο και από την επαγγελματική ηθική μου.

Οι στόχοι της ομάδας μας δεν έχουν ολοκληρωθεί και μοναδικό μου μέλημα είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συνεπώς θα θεωρήσω ως απόλυτα ατυχής την προσπάθεια σύνδεσής μου με τις όποιες φήμες κυκλοφορούν.

Με εκτίμηση Θανάσης Πρωτοψάλτης