ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ψάρρας: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»

Ψάρρας: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»
Πανευτυχής ο προπονητής του Μίλωνα μετά το θρίαμβο και την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έστειλε μήνυμα ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης πάει να το διεκδικήσει επί ίσοις όροις!

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Αν σκεφτούμε πως εφέτος κάναμε μία χρονιά ονειρική με σπουδαία πράγματα και με συνεχείς υπερβάσεις άξιζε αυτή η ομάδα να πάει σε έναν τελικό. Κάναμε μία ακόμα υπέρβαση. Άξιζε αυτή η ομάδα να φτάσει σε έναν τελικό. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Έκαναν μεγάλη εμφάνιση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πραγματικά το πιστεύαμε. Το δείξαμε και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Τεχνικά η νίκη αυτή ήρθε επειδή κρατήσαμε χαμηλά την επίθεση του Παναθηναϊκού. Ημασταν πολύ καλοί στο μπλοκ – άμυνα και η επίθεση μας είχε υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας και στις χαλασμένες μπάλες. Όλα αυτά πίεσαν τον Παναθηναϊκό και τον έφεραν σε δύσκολη θέση. Θέλουμε να χαρούμε αυτές τις στιγμές. Εννοείται πως θα πάμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο και όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Ο κεντρικός του Μίλωνα και μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Αχιλλέας Μπάσης είπε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο το καλό παιχνίδι μας για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε διαστημικό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί σε όλα τα κομμάτια. Περαστικά στον Ιερεζουέλο. Πάνω κάτω οι δύο πασαδόροι του Παναθηναϊκού έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Θέλω να πιστεύω πως και στον τελικό θα παίξουμε το ίδιο καλά. Θέλαμε να πάμε σε έναν τελικό. Παλέψαμε και στο πρωτάθλημα, φτάσαμε κοντά απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά δεν τα καταφέραμε στον πέμπτο ημιτελικό. Το καταφέραμε με τον Παναθηναϊκό παρότι δε μας ταιριάζει το παιχνίδι του καθώς στο πρωτάθλημα είχαμε χάσει. Παίξαμε τέλεια και το καταφέραμε. Δεν έχω προτίμηση αντιπάλου στον τελικό».