ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Ψηλά ο πήχης» στον Πήγασο Χαϊδαρίου

«Ψηλά ο πήχης» στον Πήγασο Χαϊδαρίου

Με υψηλές φιλοδοξίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η γυναικεία ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε το ρόστερ της και  για τρίτη χρονιά υπό τις οδηγίες της προπονήτριας, Αγγελική Γεωργοπούλου ετοιμάζεται στις 24 Αυγούστου να βάλει “μπροστά τις μηχανές” και από την επίσημη “πρώτη” κιόλας προπόνηση να θέσει τις βάσεις για την κατάκτηση των φετινών στόχων.

Χάρις στις προσπάθειες της διοίκησης και ιδιαίτερα του εφόρου της ομάδας, Κοντάκο Σπύρο που δούλεψε σκληρά όλη τη μεταγραφική περίοδο οι “πορτοκαλί” του Χαιδαρίου και απολαμβάνει τις ευχαριστίες όλων των μελών του ΔΣ, η ομάδα του Χαϊδαρίου ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές του στη μεταγραφική περίοδο και είναι έτοιμος να δείξει ένα νέο πρόσωπο με υψηλές βλέψεις στη Β’ Εθνική Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Έτσι αποκτήθηκαν οι Καφετζή Ελένη, Καλλιώρα Σοφία και Μόρφα Ερασμία από τον Γ. Σ. Πετρούπολης, οι Γιαννοπούλου Δήμητρα και Σπαλιώρα Ιουλία από τον Ιωνικό Καρλοβασίου, η Μαστοροπούλου Ελένη από τον Α. Π. Σ. Πυργέα Πύργου, η Κιέζου Σοφία από την Άμιλλα Καματερού, η Παπαπάνου Αναστασία από τον Γ .Σ. Απόλλων Σμύρνης, ενώ παρέμειναν στην ομάδα η Πίντζου Αντωνία και η Βλάχου Μαρία από τον Α.Σ.Π. Κόρινθος.

“Βάπτισμα πυρός” για τις Νεάνιδες

Φέτος για πρώτη φορά ο Α .Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κατεβάζει στο πρωτάθλημα ομάδα νεανίδων, αφού η καλή δουλειά που γίνετε στις ακαδημίες του έφερε τα πρώτα αποτελέσματα και έτσι έχουμε τα πρώτα κορίτσια από τις υποδομές του που είναι σε επίπεδο να πάρουν μέρος σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα αποκτώντας εμπειρίες για το μέλλον. Σε ενίσχυση αυτής της ομάδας αποκτήθηκαν και η Τσιόκα Νικολέτα (1998) από το Γ. Σ. Αγ. Ανάργυροι και οι Γεωργιοπούλου-Παπαχριστοπούλου Σοφία (1998), Παπαϊωάννου Μαρία (1997) και Κοτσέτα Τατιάνα (1998) από τον Α. Ο. Αιγάλεω. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αποκτηθείσες κοπέλες έπαιξαν με τις ομάδες τους στον τελικό νεανίδων της περασμένης περιόδου.