PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ψήλωσαν» οι Αμαζόνες με τη θηριώδη «μπόμπερ» Καραφουλίδου – Στεφάνοβιτς

«Ψήλωσαν» οι Αμαζόνες με τη θηριώδη «μπόμπερ» Καραφουλίδου – Στεφάνοβιτς

Ακόμη μία σημαντική προσθήκη για τις Αμαζόνες, που στην προσπάθεια διάκρισης στη νέα σεζόν της Pre League, έφεραν από την Καλαμάτα, στη Νέα Ερυθραία την Άλκηστη Καραφουλίδου – Στεφάνοβιτς.

Η 24χρονη διεθνής πρώην  διαγώνια (1.95μ) του Απόλλωνα Καλαμάτας,  με σημαντικές παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, από την παλιότερη θητεία της σε Μακεδόνες Αξιού, Α.Ο. Θήρας, θα αποτελέσει το βαρύ “πυροβολικό” των Αμαζόνων. Παράλληλα η θηριώδης “μπόμπερ” από την Κατερίνη, με σερβικές ρίζες. διαθέτει και πολύτιμη διεθνή εμπειρία, από τις συμμετοχές της στις Εθνικές ομάδες (κορασίδων, νεανίδων, γυναικών) αλλά και στην Λίγκα της Αυστρίας, όπου τη σεζόν 2021/22 κατέλαβε την 3η θέση με την Τιρόλ.

Η ομάδα των βορείων Προαστείων αποτελεί την πρώτη αθηναϊκή ομάδα στην καριέρα της

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες

O ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τη διεθνή επιθετικό Άλκηστη Καραφουλίδου.

Η δεινή σκόρερ εντάχθηκε στο ρόστερ των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας, προκειμένου να αναλάβει δράση από τη θέση της διαγωνίου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα και ευχήθηκε στην αθλήτρια υγεία και καλή επιτυχία.

Η 24χρονη Κατερινιώτισα, με ύψος 1.95, άρχισε το βόλεϊ από τον Πιερικό όπου και αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2014. Ακολούθησαν τέσσερα χρόνια (2014-2018) στους Μακεδόνες Αξιού, τα τρία εκ των οποίων στη Volley League.

Επόμενος σταθμός ήταν ο Α.Ο. Θήρας στη Σαντορίνη, όπου έπαιξε για δύο χρόνια (2018-2020) και στη συνέχεια οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (2020-2021).

Την περίοδο 2021-2022 συμμετείχε στην Αυστριακή Tirol Volleyball Club ενώ τη σεζόν 2022-2023 επέστρεψε στην ομάδα των Πεύκων.

Έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...