ΔΙΕΘΝΗ

Ραντεβού της Γενιτσαρίδη στην ΤV με τον κόσμο της VfB Suhl (fot-vid)

VfB Suhl LOTTO Thüringen_genitsaridi

Την πρώτη της… γνωριμία με τους φίλους της VfB Suhl LOTTO Thüringen θα έχει τη Δευτέρα η Μαρία Γενιτσαρίδη που θα είναι η επίσημη καλεσμένη σε εκπομπή του επίσημου καναλιού της ομάδας.

Η διεθνής μας ακραία από το Ηράκλειο, με το ήθος, την προσωπικότητα και τις αθλητικές αρετές της  έχει κερδίσει μέσα σε πολύ μικρό χροικό διάστημα την εκτίμηση και την συμπάθεια των μελών της ομάδας και πλέον ήρθε η ώρα να “κερδίσει” και τους οπαδούς της VfB Suhl LOTTO Thüringen.

genitsaridi

Το νέο μέλος λοιπόν της αγέλης των “Λύκων” της Bundesliga θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο το μεσημέρι στο κοινό της φετινής ομάδας έκπληξης, που λόγω των κλειστών γηπέδων εξιτίας του κορονοϊού,  θα έχει την ευκαιρία να  γνωρίσει καλύτερα την Κρητικοπούλα άσο, απαντώντας σε κάθε τους ερώτηση, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στο Wolf Pack TV.

genitsaridi_VfB Suhl LOTTO Thüringen

Εν τω μεταξύ η πρώην ακραία του ΑΟ Θήρας συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις, με στόχο τη νίκη-έκπληξη της ομάδας της στον νέο γαλανόλευκο “εμφύλιο” με την πρωταθλήτρια Στουρτγκάρδη (17/1) της διεθνούς πασαδόρου μας, Αθηνάς Παπαφωτίου στη SCHARRena.