ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Restart στο βόλεϊ για το ΓΣ Αμαρουσίου

Restart στο βόλεϊ για το ΓΣ Αμαρουσίου

Στην επανίδρυση του τμήματος βόλεϊ προχώρησε o Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο τέταρτος παλαιότερος εν ενεργεία αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα, η απόφαση  «αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την προώθηση του αθλητισμού και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τους νέους και τις νέες της περιοχής μας».

Πιο αναλυτικά:

Ο σύλλογος μας, που ιδρύθηκε το 1896, έχει μακρά και πλούσια ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Τα ιστορικά μας τμήματα περιλαμβάνουν το στίβο, το οποίο ήταν το αρχικό μας τμήμα, το μπάσκετ ανδρών (επαγγελματικό-ΚΑΕ) που ξεκίνησε το 1950, το μπάσκετ γυναικών (ερασιτεχνικό), καθώς και το ποδόσφαιρο (ερασιτεχνικό) από την ίδια χρονιά. Ειδικά το μπάσκετ έχει κατακτήσει πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις, αποτελώντας τον πυρήνα της σύγχρονης ταυτότητάς μας.

Στις δεκαετίες του 1970-1990, ο σύλλογος μας ανέπτυξε το τμήμα βόλεϊ, το οποίο είχε σημαντική συνεισφορά στην αθλητική κοινότητα του Αμαρουσίου. Σήμερα, με την επανίδρυση αυτού του τμήματος, στοχεύουμε να αναβιώσουμε αυτήν την παράδοση και να προσφέρουμε ξανά στους αθλητές μας τη δυνατότητα να διακριθούν σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα.

Το βόλεϊ έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική αθλητική κουλτούρα και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων. Οι ελληνικές ομάδες βόλεϊ έχουν επιτύχει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και έχουν αναδείξει ταλαντούχους παίκτες που έχουν κερδίσει τον σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του βόλεϊ. Με την επανίδρυση του τμήματος μας, φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση αριστείας και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή και να στηρίξουν το νέο μας εγχείρημα».

Οι εγγραφές για την νέα σεζόν θα ξεκινήσουν άμεσα, και πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στα γραφεία του συλλόγου και στην ιστοσελίδα https://maroussi1896.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου στο τηλέφωνο 210-6108897.