ΔΙΕΘΝΗ

Ρεβάνς της Παπαφωτίου από Γενιτσαρίδη – «Διπλό» για Ευσταθόπουλο

Ρεβάνς της Παπαφωτίου από Γενιτσαρίδη – «Διπλό» για Ευσταθόπουλο

Ηττημένη έφυγε από τον “εμφύλιο” της Στουτγκάρδης με την τοπική ομάδα της Αθηνάς Παπαφωτίου η διεθνής ακραία Μαρία Γενιτσαρίδη, καθώς η  VfB Suhl δεν κατάφερε να επανλάβει την έκπληξη του α’ γύρου και υποκλίθηκε με 3-0 (25-19, 25-17, 25-19) στην ανωτερότητα της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

stuttgart_suhl

Με την Παπαφωτίου να μοιράζει αριστοτεχνικά το παιχνίδι και να σημειώνει 3 πόντους,  που δεν έχει ξεχάσει ακόμη την μοναδική της ήττα στη φετινή Bundesliga , έφτασε εύκολα με τοπ σκόρερ και MVP του αγώνα, Κρίσταλ Ρίβερς (23π, 21-/40επ, 1 άσο, 1 μπλοκ) σε μία άτυπη ρεβάνς του 3-2 από τις “Λύκαινες”. Για τις φιλοξενούμενες,από τις οποίες μία αθλήτρια έφτασε τους 10 πόντους, η Γενιτσαρίδη ξεκινώντας στα δύο πρώτα σετ ως αλλαγή και βασική στο τελευταίο τελείωσε το μάτς με 3 πόντους (3/7επ, 40%υπ, 20%αρ.)

genitsaridi_suhl

“Χαμόγελα” είχαμε όμως και την Ρότε Ράμπεν Βίλσμπιμπουργκ του β’ τεχνικού Άκη Ευσταθόπουλου. Τα “κόκκινα κοράκια” “αλωσαν” με 3-0 (25-16, 25-19, 25-17) σετ την έδρα της Ναβάρο Στράουμπινγκ και με το πολύτιμο τρίποντο  σκαρφάλωσαν στην 3η θέση με 23 βαθμούς, αφήνοντας έναν βαθμό πίσω της την ομάδα της Γενιτσαρίδη. Στην κορυφή παραμένει πάντα η Στουτγκάρδη με 33 βαθμούς, 6 πάνω από την 2η Δρέσδη (27β) .

roten raben vilsiburg

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνστικής της Bundesliga επιφυλάσσει στις 23/1 για την Γενιτσαρίδη μία ακόμη μονομαχία με γνώριμα πρόσωπα, καθώς θα φιλοξενήσει την Πότσδαμ του Ισπανού εκλέκτορα της Εθνικής μας Γυναικών, Γκιγιέρμε Ναράνχο Ερνάντεζ και της Πορτορικανής πρώην συμπαίκτριας της στη Σαντορίνη, Τζένιφερ Νογκούερας.

Δύο μέρες νωρίτερα εξάλλου η παρέα της Παπαφωτίου θα υποδεχθεί την Μίνστερ, ομάδας μιας άλλης πρώην αγαπημένης “Σαντορινιάς”, της Γερμανίδας, Ανίκα Μπρίνκμαν.

Foto: Andreas Geißer

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...