ΔΙΕΘΝΗ

Ρίο 2016: Το βόλεϊ παραμένει βασιλιάς!

Ρίο 2016: Το βόλεϊ παραμένει βασιλιάς!

Περισσότεροι από 174.000 άνθρωποι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να είσαι Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με το βόλεϊ, το ποδόσφαιρο, την κολύμβηση, το στίβο και την ενόργανη γυμναστική να αποτελούν τα πιο περιζήτητα εισιτήρια.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν προγραμματιστεί για το Μάρτιο, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή του Ρίο το 2016 αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πώλησης και ζήτησε από τους φιλάθλους να εγγραφούν ώστε να ενημερωνόνται για τις ανακοινώσεις και να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν προθεσμίες.

Η διαδικασία εγγραφής επιτρέπει στους φιλάθλους να επιλέξουν ποιο σπορ τους ενδιαφέρει για την αγορά εισιτηρίων. Σε μια αντανάκλαση της δύναμης της Βραζιλίας στο βόλεϊ, το άθλημα είναι το πιο δημοφιλές, με 27% των ατόμων που έχουν εγγραφεί να θέλουν να είναι στο γήπεδο Maracanãzinho τον Αύγουστο του 2016 για να υποστηρίξουν την ομάδα τους!

Στη συνέχεια έρχεται το ποδόσφαιρο, εκεί όπου η αντρική ομάδα θα επιδιώξει να κερδίσει το μόνο σημαντικό διεθνή τίτλο που δεν έχει μέχρι στιγμής, με 21,9 % να εγγράφονται προκειμένου να παρακολουθήσουν το Νεϊμάρ και την παρέα του σε δράση. Ακολουθούν τα παραδοσιακά Ολυμπιακά αθλήματα της κολύμβησης  21%, του στίβου 20,6% και της ενόργανης γυμναστικής σε 20,4 %.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...