DARK ROOM

Ρομά χτύπησαν Έλληνα βολεϊμπολίστα!

Ρομά χτύπησαν Έλληνα βολεϊμπολίστα!

Επίθεση από αγνώστους με σιδηρογροθιά δέχθηκε το περασμένο Σαββατόβραδο ο λίμπερο της ΜΕΝΤ, Κώστας Αυγητίδης που αντί για τα παραδοσιακά κρητικά σουβενίρ επέστρεψε από εκδρομή στο Ηράκλειο με… κατάγματα του κρανιού και οστών του προσώπου.

Στην καριέρα του μέχρι σήμερα ο Θεσσαλονικιός λίμπερο είναι συνηθισμένος να αμύνεται σε καρφιά και άσους, όχι όμως και σε σιδηρογροθιές! Η πρόσφατη όμως βόλτα του στο κέντρο της κρητικής πόλης, συνοδεύοντας ως εκπρόσωπος του πρακτορείου “Dromeas Travel” τους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ευόμσου στη σχολική τους εκδρομή τον έστειλε στο Νοσοκομείο.

avgitidis_kostas

Αιτία για όλα στάθηκε η απρόκλητη παρενόχληση των μαθητών από 7-8 άγνωστα άτομα, μερικών Ρομά και αλλοδαπών.”Είχαμε προγραμματίσει μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, όπως προβλέπεται από τον σχετικό κανονισμό των εκδρομών” δήλωσε ο άσος της ΜΕΝΤ στην ιστοσελίδα cretalive.gr περιγράφοντας πώς ξεκίνησε το συμβάν.

avgitidis_dromeas

“Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, οι άγνωστοι, που πιθανότατα θέλησαν να…πουλήσουν μαγκιά, άρχισαν να παρενοχλούν τους μαθητές, υβρίζοντάς τους. Τότε εγώ με έναν ακόμα συνοδό που ήταν μαζί μου, θελήσαμε να τους απομακρύνουμε. Ενώ νομίζαμε ότι το επεισόδιο είχε λήξει καθώς οι …νταήδες άρχισαν να φεύγουν, ο άλλος συνοδός δέχεται ένα χτύπημα στην πλάτη κι εγώ στο πρόσωπο από κάποιον που ήρθε από πίσω μου”, λέει ο Αυγητίδης, ο οποίος οδηγήθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί του είπαν ότι “από θαύμα γλίτωσε το κάταγμα στη γνάθο” με τη διάγνωση να κάνει λόγο για “κλειστή ανάταξη κατάγματος φατνιακής απόφυσης άνω γνάθου, από το ισχυρό, πισώπλατο χτύπημα, που σύμφωνα με την εκτίμηση των θεράποντων ιατρών δεν προκλήθηκε από γυμνό χέρι, αλλά πιθανότατα απο σιδηρογροθιά!

avgitidis_knossos avgitidis2

Αφού λοιπόν γλύτωσε από τύχη το σαγόνι του από σπάσιμο, ο Αυγητίδης που έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, επέστρεψε από την Κρήτη με πληγές στα ούλα και στο στόμα και… δύο δόντια λιγότερα. Για αυτό εδώ και μερικές μέρες το διαιτολόγιό του περιλαμβάνει αυστηρά σούπες και πουρέ, ενώ εκμεταλλευόμενος την καρναβαλική περίοδο, εμφανιζόμενος ως… φαφούτης αθίγγανος στα αποκριάτικα πάρτι της Θεσσαλονίκης πραγματικά “κλέβει την παράσταση”!

Το Volleyplanet εύχεται περαστικά στον Κώστα και καλή ανάρρωση!