LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Σ. Μπερνστάιν: «Το θέαμα φανταστικό, το παιχνίδι απίθανο…»

Σ. Μπερνστάιν:  «Το θέαμα φανταστικό, το παιχνίδι απίθανο…»

Εντυπωσιασμένος από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που έζησε στον τελικό του Λιγκ Καπ Ν. Σαμαράς της Σύρου, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο παγκοσμίου φήμης Στίβεν Μπερνστάιν, που μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, παρέδωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στον Ολυμπιακό.

Ο  κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης σεναριογράφος, λέκτορας και συγγραφέας της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Monster» με την Σαρλίζ Θερόν, Στίβεν Μπερνστάιν, που βρίσκεται στη Σύρο με την ευκαιρία της δημιουργίας κινηματογραφικών στούντιο του Χόλιγουντ και σχολής σκηνοθεσίας στο νησί των Κυκλάδων, μίλησε για μια πρωτόγνωρη εμπειρία, εκθειάζοντας την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που συνάντησε  στο κλειστό “Δ. Βικέλας”.

“Ήταν όλα φανταστικά! Δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να περιμένω… Το θέαμα ήταν φανταστικό, η ποιότητα του παιχνιδιού απίθανη…. Πραγματικά όλα ήταν συναρπαστικά! Ήταν η πρώτη φορά που έζησα μία τέτοια εμπειρία. Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να σκηνοθετήσω με τέτοια επιτυχία, όλο αυτό το θέαμα! Τόσα, χρώματα, τόσο όμορφη παρουσίαση των αθλητών… θα είμαι εδώ και του χρόνου!” επεσήμανε στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Νίκο Λιώλη ο παγκοσμίου φήμης Στίβεν Μπερνστάιν, που με περισσότερες από εκατό ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές σειρές στην καριέρα του έδωσε Χολλυγουνταινή λάμψη στο φετινό τελικό του Λιγκ Καπ Ν. Σαμαράς.