ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σάμπα και ανατροπή

Σάμπα και ανατροπή

Με επιθετική πολυφωνία και παρουσία 9.000 φιλάθλων της η Βραζιλία επικράτησε με 3-1 του Καναδά που προσπάθησε να κάνει την έκπληξη όταν και προηγήθηκε των “καριόκας” με 0-1.

Ο Καναδάς έχοντας επικρατήσει τν πρώτη μέρα των Ομίλων της Αμερικής ήθελε να φανεί ανταγωνιστικός και απέναντι στην Βραζιλία και ως ένα βαθμό το κατάφερε.

Παρά το ότι το Μαρακαζίνιο είχε κοντά στους 9.000 φιλάθλους οι Καναδοί του Γκλέν Χογκ με τους Περίν, Χογκ και Σμίντ κατάφεραν να μείνουν όρθιοι και με το 24-26 να πάρουν το προβάδισμα “παγώνοντας” τους “καυτούς” οικοδεσπότες.

Eder-celebrating-with-the-fans Brazilian-fans-Maracanzinho

Ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική αφού η Βραζιλία διαθέτοντας πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση αλλά και επιθετική πολυφωνία γύρισε τον αγώνα και πήρε τη νίκη που ήθελε ευθείς εξαρχής.

Με κορυφαίο τον Σίλβα που είχε 16 και από κοντά τους Λουκαρέλι και Γουάλας που είχαν 15 και 14 αντίστοιχα, αλλά και τους κεντρικούς της να βγάζουν μάτια η Βραζιλία με το 25-18, 25-22 και 25-17 έκανε το 3-1 και πανηγύρισε την 2η νίκη της στον Α Όμιλο της διοργάνωσης.