BEACH VOLLEY

Σαν να μην πέρασε μια μέρα….

Σαν να μην πέρασε μια μέρα….

Μετά την Καρδία, η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη Σκόπελο καθώς Τσοπούλου/Παρασκάκη, μετά την πρόκριση επί των σκληροτράχηλων Καράβη/Πασιαλή θα βρούνε ξανά στην 4άδα τις Μεθενίτη/Καραγκούνη, ενώ το ζευγάρι των Ματιάδη/Κούρδογλου, έπειτα από τη μίνι έκπληξη επί των Αγγελοπούλου Μ./ Κοτέογλου, θα αντιμετωπίσει για μια θέση στον… ήλιο του τελικού του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 τις έμπειρες άσους, Τέζα/Δηλαβέρη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Και τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά στο κυρίως ταμπλό των γυναικών ήταν “μούσκεμα” από τον… ιδρώτα, αφού οι νίκες κρίθηκαν σε αμφότερα τάι μπρέικ που κράτησαν σε φοβερή αγωνία τους θεατές στις κερκίδες των γηπέδων στη Χώρα της Σκοπέλου.

Οι “βασίλισσες” του 1ου Μaster στην Καρδία Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Γιούλη Παρασκάκη, πέρασαν “δια πυρός και σιδήρου” μέχρι να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση των δυσκατάβλητων Τερέζας Καράβη και Χριστίνας  Πασιαλή με 2-1 σετ (21-10, 15-21, 15-11), που έφερε αντιμέτωπες τις διεθνείς για μια ακόμη φορά, μετά την Καρδία, στα ημιτελικά με το διεθνές δίδυμο των Καραγκούνη Π./ Μεθενίτη Π., από τις ποίες ηττήθηκαν χθες στην Σκόπελο.

Στο κεντρικό γήπεδο οι Μάρθα Κούρδογλου και Βάσω Ματιάδη χρειάστηκαν επίσης τρία σετ και με 21-18, 17-21, 15-11 και μία ώρα, για να επικρατήσουνν των Αγγελοπούλου Μ./ Κοτέογλου Μ. και να προκριθούν στα ημιτελικά όπου θα… συναντήσουν τις Δηλαβέρη Α./ Τέζα Α., οι οποίες έχουν «κλείσει» από χθες θέση στους «4» του τουρνουά.