Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σε Παναχαϊκά… χέρια το «Κ. Μπελεζάκης»

Σε Παναχαϊκά… χέρια το «Κ. Μπελεζάκης»

Έπειτα από δύο ήττες σε ισάριθμα φιλικά η ομάδα της Παναχαϊκής όχι μόνο σημείωσε την πρωτη της φετινή νίκη, αλλά πανηγύρισε απόψε και την κατάκτηση του τουρνουά «Κ. Μπελεζάκης» (συμμετείχε και η ΕΑΠ) που διοργάνωσε η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών στη μνήμη του παλιού παράγοντα του συλλόγου.

Στο μεγάλο τελικό η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη επιβλήθηκε με 3-1 (25-20, 22-25,25-16,25-22) σετ του Ηρακλή Χαλκίδας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική με τον τεχνικό της Παναχαικης να κάνει διάφορες δοκιμές και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Μετά το τέλος του τελικού του τουρνουά «Κ. Μπελεζάκης», ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, είπε: «Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό που εμείς κοιτάμε είναι το αν κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνουν μέσα στο γήπεδο.

Ορισμένα από αυτά έχουν βγει και ορισμένα όχι όμως είμαστε ακόμα στην μέση της προετοιμασίας και θα εντείνουμε την προσπάθεια μας. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, έχει αγωνιστικότητα όμως θα πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Γ. Λυκούδης): Ν. Ρουμελιώτης 21, Ντονάς 16, Λιβαθηνός 1, Σαρικείσογλου 15, Βλαχοστάθης 10, Μαυραγάνης 74, λίμπερο ο Μ. Ρουμελιώτης με 78% (Καραμπέρης, Χρηστιάς, Στούπης, Μαρυγιάννης, Ιτάλο ως λίμπερο).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Γκολίτσης): Γκόρτσιανουκ 14, Αδαμόπουλος 6, Γεωργόπουλος Αντιφάκος 8, Πεφάνης 7, Φίνος 9, λίμπερο ο Κοντοστάθης με 64% (Φωτιάδης 1, Κολτσιάκης 5, Αλεξάκης 1).