A2

Σεφεριάδου: «Είχαμε πίστη και πάθος»

Σεφεριάδου: «Είχαμε πίστη και πάθος»

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι οι Αμπελόκηποι, καθώς το καμάρι της γειτονιάς, η Ελπίδα της Α2, έκανε άλμα πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου γυναικών με 3-0 κόντρα στον ΟΠΕΡ της Α1 και κάνει όνειρα για την πρώτη της συμμετοχή σε φάιναλ φορ.

Βέβαια για να το καταφέρει αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα χρειαστεί να κάνει μια ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση, απέναντι στην πιο έμπειρη και υποψιασμένη ομάδα της Ηλιούπολης, στην έδρα της στις 24/2.

Μια από τις κορυφαίες παίκτριες του θριάμβου της ομάδας του Γιώργου Χρυσομαλλίδη, ήταν η εκπληκτική Βίκυ Σεφεριάδου, η οποία μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι, κρατούσε το ρυθμό της ομάδας της, «έβλεπε» γήπεδο, εμψύχωνε τις συμπαίκτριες της και γενικά ήταν ο δεύτερος «προπονητής» μέσα στο παιχνίδι.

SEFERIADOU prokrisi elpida -111Seferiadou me files selfi 23456

Για την ιστορική πρόκριση της Ελπίδας που έχει 20-0 νίκες σε Α2 και κύπελλο ενώ κατέκτησε πρόσφατα και το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΠΕΣΘ, η 26 χρόνη πασέρ (1μ.85), σχολίασε για το ματς:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας που μας δίνει ακόμη καλύτερο ρυθμό και ψυχολογία για τη συνέχεια. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι και δώσαμε όλες τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Είχαμε μεγάλη πίστη και πάθος.
Αγωνιστικά ρισκάραμε στο σέρβις, μας βγήκε και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φτάσουμε το στόχο μας.

Ωστόσο κρατάμε «χαμηλά την μπάλα» και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Τους περιμένουμε όλους και πάλι με την Ηλιούπολη.»

Elpida trela panigyria-10Elpida ambelok. 2016-123

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...