BEACH VOLLEY

«Σεφτές» για Μανδηλάρη Αγ. /Κανέλλο Πρόωρο «αντίο» για Μαναβή/ Καλαμαρίδου στo Παγκόσμιο της Πολωνίας

«Σεφτές»  για Μανδηλάρη Αγ. /Κανέλλο Πρόωρο «αντίο» για Μαναβή/ Καλαμαρίδου στo Παγκόσμιο της Πολωνίας
“Βίοι αντίθετοι” στην Πολωνία για τις  ομάδες των Μανδηλάρη Αγ. /Κανέλλου και Μαναβή/ Καλαμαρίδου που εκπροσωπούν τη “γαλανόλευκη”  στο παγκόσμιο τουρνουά του Beach Pro Tour στο Μπιάλιστοκ, καθώς οι πρωταθλητές του Thessaloniki Grand Slam μπήκαν με το δεξί στα προκριματικά της διοργάνωσης, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες νικήτριες του φετινού τουρνουά της Πλατείας Αριστοτέλους, που αποχαιρέτησαν πρόωρα τη διοργάνωση.
ντυπωσιακή εμφάνιση και εύκολη νίκη για τους στην Πολωνία.
Στους άνδρες το ελληνικό δίδυμο των Άγγελου Μανδηλάρη και Ιάσωνα Κανέλλου  επικράτησε με 2-0 (21-15, 21-16) των Ούγγρων Χάγιος, Στρέλι στον πρώτο προκριματικό γύρο του τουρνουά Futures και θέλει στον 2ο προκριματικό (17:10 ώρα Ελλάδας) μία ακόμη νίκη, κόντρα στους  Αυστραλούς Χάρτλις, Νίκλιν (Νο 1 στο ταμπλό των προκριματικών) για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό.
Όσον αφορά τον αγώνα με τους Ούγγρους στο πρώτο σετ το 11-10 έγινε 15-11 για τους διεθνείς μας με σερβίς Κανέλλου και το 17-15, 21-15, ενώ στο 2ο το 8-8 μετατράπηκσε για την ελληνική ομάδα 13-8 με τον Μανδηλάρη να κυριαρχεί πάνω στο φιλέ.

Στα προκριματικά γυναικών οι Δήμητρα Μαναβή και την Μυρτώ Καλαμαρίδου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις Γερμανίδες Σίρχολτς/Σίντερ οι οποίες επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-09) των διεθνών μας και απέκλιεσαν από τη συνέχεια του τουρνουά τις κατόχους του χρυσού μεταλλίου στο Thessaloniki Grand Slam

Οι Δήμητρα Μαναβή και Μυρτώ Καλαμαρίδου στο πρώτο σετ ξεκίνησαν καλά, είχαν σταθερά το προβάδισμα (3-5, 5-7, 9-10), αλλά μετά το 11-11 οι Γερμανίδες ξέφυγαν με 18-13, ενώ στο δεύτερο σετ η διαφορά άνοιξε από νωρίς για να φτάσουν στο 2-0.