Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σεπέδα: «Θα γυρίσω πρωταθλητής»!

Σεπέδα: «Θα γυρίσω πρωταθλητής»!

Την συμπαράσταση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο τρίτο ημιτελικό της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό αλλά και την πίστη του ότι θα γυρίσει πρωταθλητής στην πατρίδα του, εξέφρασε ο  Σεπέδα.

Χαρακτηριστικά ο Κουβανός διαγώνιος του «δικεφάλου» που ήταν ο κορυφαίος τους ματς στο Ρέντη με 33 πόντους με 3 άσους, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του «δικεφάλου»:

«Το παιχνίδι δεν μας πήγε καλά στην αρχή, αλλά δεν παραδοθήκαμε ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος, εμείς όμως είχαμε μεγαλύτερη αντοχή και μεγαλύτερη θέληση. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη της Τετάρτης, επηρέασε πολύ και τις δύο ομάδες και πλέον ξέραμε τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε ξανά..

Όλοι δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με 2-0 νίκες. Στην Κούβα υποσχέθηκα ότι θα γυρίσω ως πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ και θέλω να τηρήσω την υπόσχεσή μου. Εμείς οι Κουβανοί δεν εγκαταλείπουμε ποτέ.

Ήταν πραγματικά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στον οποίο οφείλω πολλά. Μετά από τις άτυχες στιγμές που προηγήθηκαν στις άλλες διοργανώσεις, είχα χρέος απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της, που μου έδωσε δύναμη και πιστεύει σ’ εμάς. Τη Δευτέρα θέλουμε να τους έχουμε όλους κοντά μας, για να φτάσουμε σε άλλη μια νίκη. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά τώρα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση».

Τέλος, σχετικά με τον τελευταίο πόντο του αγώνα και την ένταση που δημιουργήθηκε στο φινάλε του ματς, σχολίασε:

«Το μόνο που έκανα, ήταν να αγγίξω το σήμα του ΠΑΟΚ, πράγμα που δεν άρεσε σ’ αυτούς που φώναζαν υπέρ του Ολυμπιακού και μας αποδοκίμαζαν σ’ όλο το παιχνίδι. Πλέον ξέρω πώς είναι οι οπαδοί στην Ελλάδα και δεν μου φαίνονται τόσο παράξενες οι αντιδράσεις τους. Εγώ κάνω το παιχνίδι μου και όταν ολοκληρώθηκε το ματς έδειξα ότι αγωνίζομαι και κερδίζω για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Τερζής: «Πιστεύαμε στην ανατροπή»

Την ικανοποίηση του για το δεύτερο μπρέικ του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Θανάσης Τερζής επίσης στην σελίδα του συλλόγου:

«Η προχθεσινή νίκη μας έδωσε πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε ξανά. Το πιστεύαμε όταν χάναμε με 2-0 σετ, αλλά ακόμα και στο τάι μπρέικ. Ξέραμε ότι η δική μας απόδοση θα ήταν το κλειδί. Όπως έχω ξαναπεί, είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς, ως ομάδα αλλά και ως μονάδες. Πλέον έχουμε ‘δέσει’ ως σύνολο και παίζουμε αυτό που μπορούμε. Χρειάζεται όμως να το κάνουμε κάθε φορά», είπε ο 37χρονος πασαδόρος.

Ταυτόχρονα, αναγνώρισε ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη για τον δικέφαλο:
«Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Για μας, το σκορ είναι ακόμα στο 0-0. Ξεχνάμε τις νίκες που προηγήθηκαν, μας νοιάζει μόνο η επόμενη. Ξέρουμε ότι τη Δευτέρα θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας και θέλουμε να μας βοηθήσει για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση, με υπομονή και αυτοσυγκέντρωση».