Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Serie A καλεί Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, OVER!

Serie A καλεί Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, OVER!

Για τις πάσες της ζωής της ετοιμάζεται η διεθνής πασαδόρος της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, που δεν αποκλείεται την νέα σεζόν να αγωνίζεται στην δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Vero Volley Μιλάνο.

Έπειτα από δύο χρόνια στην «Ένωση» και ένα Κύπελλο με τα «κιτρινόμαυρα», η φετινή φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας, Κωνσταντινίδου, βρίσκεται πολύ κοντά στην μεγαλύτερη μεταγραφή της καριέρας της!

Σύμφωνα με σενάρια από τη γειτονική χώρα, ο “εγκέφαλος” της Εθνικής μας ομάδας, που σε λίγο καιρό ξεκινάει την προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό, έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των ανθρώπων της φιναλίστ ομάδας του Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα να φιγουράρει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού, Μαρκο Γκασπαρι.

Έτσι παρά τις σημαντικές προτάσεις που είχε από ελληνικές ομάδες, η Θεσσαλονικιά άσος, θεωρείται πολύ πιθανό να αποτελέσει «χρυσό» δίδυμο με την καταξιωμένη πασαδόρο Αλέσια Όρο, στην ομάδα που, μολονότι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια «κούπα» είχε φέτος μία εξαιρετική σεζόν, ούσα φιναλίστ σε Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας και 3η στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα η Λαμπρινή, που μαζί με την διεθνή μας Μάρθα Ανθούλη στην Κιέρι θα αποτελέσει μία ακόμη  πρέσβειρα του ελληνικού βόλεϊ στη Serie A, θα είναι συμπαίκτρια με «αστέρες» του Παγκόσμιου βόλεϊ, αφού εκτός της Όρο, στην ιταλική ομάδα, αγωνίζονται μεταξύ άλλων η “σουπερστάρ”  Πάολα Εγκόνου, η Μύριαμ Σίλα και η διεθνής Γαλλίδα ακραία, Καζοτέ.

Αυτή θα είναι η 3η συμμετοχή της Ελληνίδας «μαέστρου» σε πρωτάθλημα εκτός Ελλάδας, μετά το Κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, όπου τη σεζόν 2020-2021, εν μέσω κορωνοϊού, με συμπαίκτρια την Μαρία Οικονομίδου στη Μακάμπι Χάιφα αναδείχθηκε φιναλίστ Κυπέλλου Ισραήλ.