ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σερβίς σε Μελίσσια & Σπάτα για τα Φ4 Κυπέλλου Γυναικών-Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ (Live)

Σερβίς σε Μελίσσια & Σπάτα για τα Φ4 Κυπέλλου Γυναικών-Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ (Live)

Σε ρυθμούς φάιναλ φορ θα χτυπά” από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η διοργάνωση του Κυπέλλου Γυναικών-Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ  (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής), που θα πραγματοποιηθούν σε Μελίσσια και Σπάτα αντίστοιχα.

Την αρχή κανουν απόψε οι γυναίκες με τους ημιτελικούς στο κλειστό του Φοίβου Μελισσίων, όπου η οικοδέσποινα ομάδα και οι ΠΑΟ Κουκακίου, Πανελλήνιος, Νέοι Βύρωνος θα κυνηγήσουν την πρόκριση στον τελικό της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου, με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Την Πέμπτη 4/01 θα διεξαχθούν οι 2 ημιτελικοί ανάμεσα στις ομάδες Πανελλήνιος – ΠΑΟ Κουκάκι στις 19:00 ενώ στις 21:00 η γυναικεία ομάδα του Φοίβου Μελισσίων θα αναμετρηθεί απέναντι στους Νέους Βύρωνος και την Παρασκευή 5/01 ο Τελικός στις 20:30!
Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (Σάμου και Γεωργ. Γεννηματά ), ενώ θα υπάρχει και live μετάδοση για κάθε αγώνα στο κανάλι Life στο YouTube :

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα ρόστερ των 4 ομάδων

Το σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου σειρά παίρνουν οι άνδρες με το κλειστό γυμναστήριο των Σπάτων  “Δημήτρης Δημητρίου” να φιλοξενεί εκτός από την γηπεδούχο ομάδα ΕΑΟ Σπάτων τις ομάδες ΑΚ Ζωγράφου, ΑΟ Οδυσσεύς και ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης το Σάββατο στις 19.00 ΑΚ Ζωγράφου και ΑΟ Οδυσσεύς θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους ξίφη στον Α’ ημιτελικό για το πρωτο πολύτιμο εισιτήριο του τελικού, ενώ στις 21.00 η οικοδέσποινα ομάδα με τον κόσμο στο μπλευρό της θα προσπαθήσει στον Β’ ημιτελικό να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου και να κλείσει τη θέση της στο μεγάλο κυριακάτικο ραντεβού (19.00) για την “κούπα”

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν live από το κανάλι του SportCyclades στο YouTube:

1ος ημιτελικός: https://www.youtube.com/watch?v=cznm1u6OICE&fbclid=IwAR2_wAJS5VvSsxVjZj5_K9Ep8809I5yERZHd3MUTsZVB0yRLCEwi_hzg3yI

2ος ημιτελικός: https://www.youtube.com/watch?v=VVCE6FoX4bg&fbclid=IwAR2v8r8b387MJcJClo9NmIsWXGGKNFL443r22JvxcY_E32qAUg6CZoPC6KU

Τελικός Κυπέλλου: https://www.youtube.com/watch?v=2eBw9cQsDv4&fbclid=IwAR09vokexqN7ALM-LGW3FfIgcq8BIWBS0tazHdW_M_fd33OLP9w3dHz35hw

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα ρόστερ των 4 ομάδων