ΔΙΕΘΝΗ

Σφίγγει η… θηλιά για την ομάδα του Γκόρτσανιουκ

Σφίγγει η… θηλιά για την ομάδα του Γκόρτσανιουκ

Σε ένα… μικρό θαύμα ελπίζει πλέον  η Λούζνικα Μπίντγκοσζ του Ζένια Γκόρτσανιουκ για τη σωτηρία της έπειτα και από την χθεσινή εντός έδρα ήττα από την Όλστιν.

Η δύσκολη σεζόν συνεχίζεται στην PlusLiga, όπου όλα μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά στην ομάδα του Γκόρτσανιουκ, που βρίσκεται στην 15η θέση με 19 βαθμούς, 3 μόλις ματς πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

“Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για τα προβλήματά μας, αλλά αυτά τα προβλήματα πρέπει να δώσουν την ευκαιρία για να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε” δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας Γιακούμπ Μπέντναρουκ και συμπλήρωσε: “Ελπίζω ότι θα παίζουμε καλό βόλεϊ  στα υπόλοιπα ματς. Είχαμε πρόβλημα με την προπόνηση, επειδή την περασμένη εβδομάδα προπονηθήκαμε με μόνο εννέα παίκτες, τρεις από τους οποίους πασαδόροι. Ελπίζω επίσης να αποθεραπευτεί σύντομα και ο Μπαρτεκ Φιλίπιακ, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στο πρώτο σετ του αγώνα με τη Ρεζόβια Ρεζόβ. Ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων είναι ένα καλό παιχνίδι. ”

Μετά λοιπόν και τη χθεσινή ήττα με 3-0 από την φιλοξενούμενη Όλστιν, όπου ο Γκόρτσανιουκ σημείωσε 7 πόντους, η Μπιντγκοσζ για να ελπίζει στην παραμονή της θα χρειαστεί να κερδίσει πάση θυσία τις  Cuprum (εκτός, 8η θέση) και Radom (εντός, 9η θέση) και Γκντανσκ (εντός, 3η θέση).

Foto: Mateusz Bosiacki