BEACH VOLLEY

«Σφραγίστηκαν» τα τελευταία εισιτήρια των ταμπλό (Α-Γ) του Αγίου Νικολάου

«Σφραγίστηκαν» τα τελευταία εισιτήρια των ταμπλό (Α-Γ) του Αγίου Νικολάου

Μετά από συναρπαστικές μονομαχίες, πλούσιο σασπένς, αλλά και κάποιες άτυχες στιγμές ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα οι αγώνες των προκριματικών ανδρών-γυναικών για τα αντίστοιχα 8άρια ταμπλό του επικείμενου AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS.

Στους άντρες το πατρινό δίδυμο των Νίκου Ντόντη/ Γιώργου Καντιώτη και αυτό των Έντουαρντ Ράμος/ Στέφανου Μανδηλάρη ήταν οι δύο ομάδες που πήραν τις εναπομείναντες θέσεις του ταμπλό του AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS. Στους προκριματικούς αγώνες που έγιναν στις εγκαταστάσεις του BEACH BOX στο Μαρούσι, οι Ντόντης, Καντιώτης επικράτησαν με 2-0 (21-13, 21-17) του Κρητικού, Νεκτάριου Γεωργακόπουλου και του Μπεν Μάλεσιτς.

Συναρπαστικό ήταν το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών, με τον Έντουαρντ Ράμος και τον Στέφανο Μανδηλάρη να παίρνουν τη νίκη στο φινάλε, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Με το σκορ στο 14-12 στο τάι μπρέικ, ο Παναγιώτης Ευγενίδης τραυματίστηκε την ώρα που εξελισσόταν το παιχνίδι και παρά την προσπάθεια από τον γιατρό της διοργάνωσης, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο αγώνας με νικητές τον Έντουαρντ Ράμος και τον Στέφανο Μανδηλάρη με 2-1 (13-21, 21-14, 15-12) σετ.

Το ταμπλό των ανδρών στο AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS

1. Δημήτρης Χατζηνικολάου / Στέλιος Τζιουμάκας
2. Ιάσονας Κανέλλος / Άγγελος Μανδηλάρης
3. Γιώργος Μιχελάκης / Βασίλης Μούχλιας
4. Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου
5. Αντιόλ Κόλα / Σταύρος Ντάλλας
6. Δημήτρης Νιώπας / Θοδωρής Χατζηδημητρίου
7. Νίκος Ντόντης / Γιώργος Καντιώτης
8. Έντουαρντ Ράμος / Στέφανος Μανδηλάρης

Στις γυναίκες αντίστοιχα την θέση τους στα τελικά του Αγίου Νικολάου έκλεισαν, μετά τα προκριματικά ματς του BEACH BOX στο Μαρούσι οι Πηγιάννα Μεθενίτη, Λίζα Τριανταφυλλίδη και οι Γεωργία Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, που για μια ακόμη χρονιά θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ.

Η Πηγιάννα Μεθενίτη και η Λίζα Τριανταφυλλίδη  βρίσκονται κι πάλι στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και στο τελευταίο τους παιχνίδι στα προκριματικά επικράτησαν της Τατιάνας Μολδοβανίδη και της Έριν Μάλεσιτς με 2-0 (21-15, 21-13) σετ.

Στο τελευταίο παιχνίδι που θα κρινόταν το 8ο εισιτήριο για τον Άγιο Νικόλαο, η Γεωργία Αντωνακάκη και η Ιωάννα Περδικάκη επιβλήθηκαν της Αναΐς Αγγελοπούλου και της Φανής Οικονομοπούλου με 2-0 (21-09, 21-08) σετ.

Το ταμπλό των γυναικών στο AGIOS NIKOLAOS CHAMPIONSHIPS

1. Δήμητρα Καραγκούνη / Ηλέκτρα Αγριοδήμου
2. Έφη Μυρίλλα / Μαρία Θεοδωρακέα
3. Αθηνά Γεωργοπούλου / Ροδάνθη Μαριάτου
4. Μαρία Αποστολάκη / Μαριεύη Ζούρου
5. Χαρά Σπυροπούλου / Έλενα Χαντζή
6. Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη
7. Πηγιάννα Μεθενίτη / Λίζα Τριανταφυλλίδη
8. Γεωργία Αντωνακάκη / Ιωάννα Περδικάκη