ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια απο ΣΦΕΕΟΠ σε Κορασίδων

Συγχαρητήρια απο ΣΦΕΕΟΠ σε Κορασίδων

Συγχαρητήρια για την πρόκρισή της προς τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έδωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης στην Εθνική ομάδα Κορασίσων, ενώ την ίδια ώρα υπογραμίζει πως το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να περιμένει καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΦΕΕΟΠ

«Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους προπονητές και αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων για την πρόκρισή τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2015 (28 Μαρτίου – 5 Απριλίου/Βάρνα-Φιλιππούπολη).

Η Εθνική Κορασίδων με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που πραγματοποίησε στον προκριματικό Όμιλο του Μαυροβουνίου απέδειξε πως το μέλλον της ανήκει.

Την ίδια ώρα ο ΣΦΕΕΟΠ συγχαίρει και τις Εθνικές μας ομάδες Νεανίδων, Εφήβων και Παίδων για την προσπάθεια που κατέβαλλαν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα τελικά του Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πιστεύουμε πως το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα και με την βοήθεια και την σύμπνοια όλων να επιστρέψει στο επίπεδο που περιμένουμε και ευχόμαστε».

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ