ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συγχαρητήρια στους νταμπλούχους απο ΠΑ.Σ.Α.Π.

Συγχαρητήρια στους νταμπλούχους απο ΠΑ.Σ.Α.Π.

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη για το ιστορικό νταμπλ, αλλά και στον φιναλίστ Ολυμπιακό για την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.

“Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει την διοίκηση, τους προπονητές και κυρίως τους αθλητές της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ για την παρθενική κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας και το ιστορικό νταμπλ του συλλόγου.

Καθ’ όλη τη φετινή χρονιά ο «δικέφαλος του Βορρά» πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου, με αποκορύφωμα τη σειρά των ημιτελικών και τελικών στο «Παλατάκι» της Πυλαίας, που «βούλιαξε» από την πρωτοφανή – για τα δεδομένα τους αθλήματος – προσέλευση φιλάθλων, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να «γράψει», μετά τις επιτυχίες του Άρη και του Ηρακλή, μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του βόλεϊ της “Νύμφης του Βορρά”.

Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές του Ολυμπιακού, για την προσπάθεια που καταβάλλανε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ανταγωνιστικότητά τους σε αυτή την σειρά των τελικών, που «ξύπνησαν» στους φίλους του αθλήματος παλιές καλές μνήμες και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.