ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συγκινητικό το προπονητικό «αντίο» της Χονδρού

Συγκινητικό το προπονητικό «αντίο» της Χονδρού

Μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας με τον ΓΣ Ηλιούπολης και πολύ δουλειά εδώ και μια πενταετία στα τμήματα υποδομής  η Ελληνίδα προπονήτρια (δεξιά στη φωτό) αποχαιρέτησε την “οικογένεια” του αθηναϊκού συλλόγου με πολλές διακρίσεις και ένα ποστάρισμα στο Facebook “βουτηγμένο” στο συναίσθημα.

“Η παρούσα επιστολή είναι ίσως η δυσκολότερη συναισθηματικά επιστολή που έχω γράψει μέχρι σήμερα. Αποχωρώ από τον Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πραγματικά υπερήφανη για όλα αυτά που όλοι μαζί πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αποχωρώ πραγματικά καλύτερος άνθρωπος έχοντας δουλέψει μαζί σας (γονείς και αθλήτριες) και αναμφισβήτητα σοφότερη. Ήταν πραγματική χαρά που συνεργάστηκα με άξιες, ικανές και εργατικές αθλήτριες που με την σωστή καθοδήγηση και των γονιών τους, πετύχαμε σπουδαία πράγματα.

gs_ilioupolis_akadimies 1

Κάναμε μαζί ένα ταξίδι 5 χρόνων, μάθαμε πολλά, καταφέραμε πολλά και μοιραστήκαμε στιγμές χαράς και λύπης ενωμένοι σαν οικογένεια!
Έχοντας το ρόλο της προπονήτριας, είναι αυτονόητο , ότι θα πάρεις και ευχάριστες και δυσάρεστες αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να παίρνεις ΧΡΗΣΙΜΕΣ αποφάσεις. Μακάρι να μπορούσα να είμαι ταυτόχρονα και χρήσιμη και ευχάριστη. Αυτό είναι δύσκολο, έως ακατόρθωτο.

Έδωσα πολλές μάχες. Κάποιες τις κέρδισα. Κάποιες τις έχασα. Λυπάμαι μόνο για τις μάχες που είχα την πρόθεση να δώσω, αλλά δεν πρόλαβα. Οι επιτυχίες δεν τελειώνουν! Ευχομαι ολόψυχα να φτάσει η κάθε μια σας στην υλοποίηση των στόχων της! Μη σταματάτε να ακούτε και να δουλεύετε!
Από βάθους καρδιάς σας ευχαριστώ όλους σας, για την τιμή που μου κάνατε να είμαι μέλος αυτής της πραγματικά υπέροχης οικογένειας.

gs_ilioupolis_akadimies 2
Θα έχω μια εβδομάδα ακόμα να σας αποχαιρετήσω μια-μια!!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, που με εμπιστεύτηκε ως προπονήτρια βόλλευ στα τμήματα υποδομής τα τελευταία 5 χρόνια και να ευχηθώ στην νέα διοίκηση καλή επιτυχία.

Αποχωρώ αλλά ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου θα είναι πάντα εδώ.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία.
Σας ευχαριστώ για την τιμή.

Με αγάπη
Λιλή Χονδρού