ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ για την απώλεια του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους πολυτιμότερους συνεργάτες της Λίγκας από την πρώτη χρονιά ίδρυσής της ενώ ξεχώριζε για το ήθος, τη σεμνότητα και την εργατικότητλα του
Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ
O πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια του Κώστα Παπαδόπουλου καθώς και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Υπήρξε για αρκετά χρόνια πολύτιμος συνεργάτης της ΕΣΑΠ στο τμήμα των συμβολαίων αθλητών, οικονομικών και διοικητικών.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με άνιατη σπάνια νόσο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ένας νέος άνθρωπος που είχε ακόμα μπροστά του τι ζωή και η «απώλεια» του βυθίζει στο πένθος όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Καλό Παράδεισο Κώστα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. και τα στελέχη της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κώστα Παπαδόπουλου, επί χρόνια συνεργάτη της ΕΣΑΠ.
Ένας χαμογελαστός άνθρωπος, γεμάτος καλοσύνη και διάθεση για προσφορά ο οποίος  υπηρέτησε την ΕΣΑΠ από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της μέχρι και πριν από λίγα χρόνια όταν ξαφνικά βρέθηκε να παλεύει με άνιατη σπάνια νόσο.
Ο Κώστας άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου, σκορπώντας τη θλίψη σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
To Volleyplanet εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεα και τους οικείους του.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
20/11/2023

Ημερίδα από τον ΣΦΕΕΟΠ

Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων συνεχίζοντας τις δράσεις του στο άθλημα διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Η πετοσφαίριση στην προσχολική και την σχολική...