Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σύμμαχος του Πανναξιακού η Ένωση Ξενοδόχων

Σύμμαχος του Πανναξιακού η Ένωση Ξενοδόχων

Στο πλευρό του Πανναξιακού στις δύσκολες ώρες περνά η ομάδα βρίσκεται η Ένωση Ξενοδοχων Νάξου και με ανακοίνωση της δηλώνει πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος της διαμονής των αθλητριών, ενώ παράλληλα καλεί τον Δήμο και όλους τους τουριστικούς φορείς να βοηθήσουν την ομάδα να γράφει ιστορία…

Έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια του για επιβίωση τη φετινή χρονιά βρήκε ο Πανναξιακός στο πρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου.

Ο τουρισμός εδώ και δεκαετίες αποτελεί το “βαρύ χαρτί” του νησιού και πλέον η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να διαφημίζει τις Κυκλάδες.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων δηλώνει πως θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται για διοικητική επανόρθωση του Πανναξιακού και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αποφάσισε μια σειρά ενεργειών που θα κάνει προς αυτή την πλευρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στα πλαίσια του σχεδίου τουριστικής πολιτικής ως αναπτύχθηκε από το νέο Δ.Σ κατά το τελευταίο δίμηνο, ένταξε την ενίσχυση και προώθηση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων καθώς αυτές αποτελούν πόρους τουριστικής ωφέλειας, διαφοροποίησης και ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, μετά από μία αποτελεσματική συνάντηση με το απερχόμενο ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα και περήφανα την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την οικονομική και διοικητική επανόρθωση του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Το Δ.Σ της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1) Να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος διαμονής, τόσο στην εξεύρεση κατάλληλου καταλύματος όσο και στον περιορισμό της δαπάνης σε λειτουργικό κόστος.
2) Να ζητήσει απ’ τα μέλη την οικονομική στήριξη.
3) Να προβάλλει στα μέλη της, τα οφέλη και τα κίνητρα χορηγίας στη μεγάλη εθνική κατηγορία Α1 βόλλεϋ γυναικών.

Η Ένωση Ξενοδόχων καλεί όλους τους τουριστικούς φορείς και το Δήμο Νάξου, να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στη μεγάλη προσπάθεια διατήρησης του Πανναξιακού ΑΟΝ στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο, ώστε να συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία δίπλα στις σπουδαιότερες Ελληνικές ομάδες.

Με τιμή,

Πρόεδρος  Βαγγέλης Κατσαράς
Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Φραντζέσκος
Γεν. Γραμματέας Μανώλης Μπαρδάνης
Ταμίας Γιάννης Πολυχρονάκος
Μέλος Στέλιος Βαθρακοκοίλης

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!