DARK ROOM

Συμπαίκτης με το ίνδαλμά του, 12 χρόνια μετά (fotos)!

Συμπαίκτης με το ίνδαλμά του, 12 χρόνια μετά (fotos)!

Η επιστροφή του Μπόγιαν Γιορντάνοφ στην Εθνική Βουλγαρίας αποτελεί μία ακόμη δικαίωση και τιμή για τον άσο του Φοίνικα Σύρου, όμως για έναν άλλον Βούλγαρο αθλητή μοιάζει με παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Ο 24χρονος Βούλγαρος πασαδόρος της ιταλικής Σόρα, Γκεόργκι Σεγκάνοφ, που εδώ και μερικά 24ωρα προπονείται μαζί με τον “Super Bobbo” ενόψει των αγώνων στη νεοσύστατη διοργάνωση Ένωση Εθνών Βόλεϊ, δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας τον “Πειρατή” της Σύρου, να φορά ξανά το εθνόσημο στο στήθος.

seganov

Κι αυτό γιατί έχουν περάσει μια… ντουζίνα χρόνια από τότε που σε ηλικία 13 ετών ως “ball boy” ο… αμούστακος τότε Σεγκάνοφ περπατούσε όλο καμάρι δίπλα στο είδωλό το 2006 λίγο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της Βουλγαρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας

Γεννημένος στις 10 Ιουνίου 1993 στο Ράζιογκ, κοντά στο Μπλαγκόγιεβραντ, αν και βγαλμένος από τα σπλάχνα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αντίπαλος της Λέφσκι, όπου μεγαλούργησε ο Γιορντάνοφ, θαύμαζε πάντα, ως αθλητή και προσωπικότητα τον σπουδαίο διαγώνιο και ήθελε από μικρός να του μοιάσει.

plamen_seganov_bulgaria

Κάτι που μετά από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή το κατάφερε…. Ο μικρός μεγάλωσε, έπαιξε το 2010 στην εφηνική ομάδα της ΤΣΣΚΑ και 4 χρόνια αντίστοιχα πήρε το “βάπτισμα’ του διεθνούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών της Πολωνίας.

Στην ομάδα του “στρατού” αγωνίστηκε ως τον Ιούνιο του 2016, όπου για πρώτη φορά άλλαξε φανέλα, φορώντας στη συνέχεια τα “χρώματα” της ιταλικής Σόρα.

Σήμερα, 12 χρόνια μετά, στην Armeec Arena “φουσκώνει” από περηφάνια, ποζάροντας στην δίπλα δίπλα στον “μπόμπερ” της Volleyleague, όπως φαίνεται και στο συγκινητικό του κολάζ που ανάρτησε στα social media με τίτλο “Τότε … και τώρα! 12 χρόνια διαφορά”.

yordanov-seganov