ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η συμβουλή του «Boco» για την Εθνική

Η συμβουλή του «Boco» για την Εθνική

Πιο επίκαιρη από ποτέ η συμβουλή του Αντρέι Κράβαρικ στο Volleyplanet για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού τα πάντα είναι θέμα νοοτροπίας.

Λίγο πριν σφιχταγκαλιάσει τον Ρούλη Αγραπιδάκη (φωτό)* στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ, ο «Boco» έδωσε τη δική του συμβουλή στην πρόκληση κάθε αθλητή που δεν είναι άλλη από το να φορέσει και να τιμήσει τα χρώματα της γαλανόλευκης.

«Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι το δίωρο καθημερινό βόλεϊ δεν αρκεί, δεν φτάνει. Πρέπει 24 ώρες να ασχολούνται με αυτό, να προπονούνται και θα δουν ότι το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει. Κι όταν γίνει αυτό τότε το βόλεϊ θα τους δώσει χαρά, επιτυχίες αλλά και καλά συμβόλαια και λεφτά. Η νοοτροπία αυτή είναι πολύ σημαντική. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Κράβαρικ και φυσικά οι δηλώσεις του είναι πιο επίκαιρες από ποτέ!

*Είναι η πρώτη φωτογραφία των δυο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους όπου συναντιόντουσαν ως αντίπαλοι ο ένας από τη θέση του αθλητή (Ηρακλής) και ο άλλος του μάνατζερ (Παναθηναϊκός) ενώ υπάρχει και η ιστορία για τη μη… κάθοδο του Κράβαρικ στην Αθήνα την οποία θα την παρουσιάσουμε όπως της αρμόζει!