BEACH VOLLEY

Συναρπαστικά παιχνίδια στο Sideout club

Συναρπαστικά παιχνίδια στο Sideout club

Τα είχε όλα ήλιο, βροχή, αέρα, συναρπαστικά παιχνίδια, υψηλά σκορ, μεγάλες φάσεις, 66 ομάδες, αλλά πάνω από όλα ευχάριστη ανταγωνιστική διάθεση από όλους τους συμμετέχοντες, το  τουρνουά της Beach Life Experience στις εγκαταστάσεις  Sideout club στο Varkiza Resort yabanaki beach.

Στην κατηγορία amateur η αθλητική συντάκτρια, Βραχάλη Χ και Τσακοπουλου κατέκτησαν το χρυσό μεταλιο απέναντι στις Farugia/Βασιου.

Παλαιολόγος και Μπάρκας νικητες απεναντι σε Διαμαντή/Λουκά στους αντρες,αλλα ο Διαμαντης καταφερε να παρει το χρυσο στο μικτο μαζι με Κοτούλα χωρις να γινει ο τελικος απεναντι σε Χαλεπάκη/Φωτιάδου λογο μικροτραυματισμου.

Ανδριάς /Κοτούλα έφτασαν στο τελικό αλλά εκεί Τσακώγιας /Βαμβακούση επικράτησαν κατακτώντας τη πρώτη θέση στο μεικτό στη κατηγορία open.

Αντριάς/Καντιώτης νικητές στους άνδρες απέναντι σε Ρόζη/Παπανδρόπουλο και Κατσιάνου/Φωκιανού στις γυναίκες απέναντι σε Θεοδωράκη.Καράκου.

Πλουσια δωρα για ολους τους νικητες απο τους χορηγους της διοργανωσης UNDER ARMOUR, REACTION FITNESS CLUB,ΚΑΡΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ,ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ,WILSON,ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ ΤΟ ΞΕΦΩΤΟ. Ολοι ανανεωσαν το ραντεβου τους για το Σαββατοκυριακο23 -24/7 πάλι στο Sideout club…