ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζει ο Οικονόμου στο «τιμόνι» της OrPo και το 2018-2019

Συνεχίζει ο Οικονόμου στο «τιμόνι» της OrPo και το 2018-2019

Μπορεί να ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της περιόδου και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά η διοίκηση της φινλανδικής OrPo αναγνωρίζοντας την εξαιρετική του δουλειά ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό και για την επόμενη σεζόν.

Ο δρόμος για τον Λαρισαίο τεχνικό, δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα στη Φινλανδία, καθώς στην παρθενική παρουσία του στην καριέρα του σε πάγκο εκτός Ελλάδας και Κύπρου, βρέθηκε σε μία ξένη ομάδα έχοντας να αντιμετωπίσει τρεις τραυματισμούς βασικών αθλητριών. Παρά την αποδυνάμωση της OrPo, σε κομβική περίοδο για την επίτευξη των στόχων της, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, ο Οικονόμου κατάφερε με την εμπειρία του να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα και να βγάλει ένα πολύ μαχητικό πρόσωπο στην ομάδα, που συνεχίζει με τον Έλληνα τεχνικό στο τιμόνι της, έπειτα από την κατάκτηση της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου με 47 βαθμούς.

“Πρώτα απ ‘ όλα, αισθάνομαι  σεβασμό και ευγνωμοσύνη για τη συνέχιση της συνεργασίας με την OrPo. Είμαι πολύ ευτυχής που μπορώ να λειτουργήσω τόσο καλά σε έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο, σε μια επαγγελματική ατμόσφαιρα και υψηλούς στόχους. Ανυπομονώ για τη συνέχεια της συνεργασίας μας και υπόσχομαι να δώσω το καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας” τόνισε ο Απόστολος Οικονόμου, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη φινλανδική ομάδα.

Photo:  Raimo Lietsala